۰ نفر
۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۳

تی.وی. کارپیو بازیگر نمایش موزیکال نفرین‌شده «اسپایدرمن» در جریان اجرای یک صحنه نبرد دچار مصدومیت شد.

به گزارش خبرآنلاین، به گفته سخنگوی نمایش، تی.وی. کارپیو که در نقش منفی آرکن بازی می‌کند روز 16 مارس در جریان صحنه نبرد دچار آسیب‌دیدگی شد.

ریک میرامونتز گفت: «طبق دستور پزشک کارپیو تا دو هفته دیگر نمی‌تواند در این نمایش بازی کند. در این مدت آمریکا اولیوو نقش آرکن را در نمایش بازی می‌کند.»

«اسپایدرمن» نمایشی 65 میلیون دلاری است که از ابتدای تولیدش با مصدومیت پیاپی بازیگران و عقب افتادن افتتاحیه درگیر بوده است. این نمایش بلندپروازانه شامل صحنه‌های نبرد آکروباتیک هوایی بسیاری است.

چندی پیش نیز کارگردان این نمایش عوض شد. موسیقی «اسپایدرمن» کار بونو و دِاِج از گروه «U2» است. پیش‌نمایش‌های «اسپایدرمن» مخاطبان بسیاری داشته است. به گفته عوامل نمایش تاریخ افتتاح «به ابتدای تابستان» افتاده است.

خبرگزاری فرانسه / 22 مارس

54141

کد مطلب 138630

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین