۳.۷ میلیون نفرساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در استان خراسان جنوبی انجام شد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان این‌که از ابتدای سال ۴۷۰۰ نفر در دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای استان شرکت کردند گفت: سال گذشته ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفرساعت آموزش برای ۲۲ هزار نفردوره در سطح خراسان جنوبی انجام شده است.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان جنوبی : حسین خوش‌آیند  در چهارمین جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: نظام آموزش کشور نظام رسمی و غیررسمی است که در بحث غیر رسمی متولی اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.

وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای دارای گروه‌های ۱۸ گانه‌ای اعم از متقاضیان مهارت آموزی، پادگان‌ها، زندان، شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، روستاییان، عشایر، معتادین بهبودیافته، دانشجویان و غیره است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی ارائه آموزش‌های کوتاه مدت، نبود محدودیت زمانی خاص در آموزش‌ها، اخذ گواهینامه بین المللی و ارائه آموزش‌ها به صورت دوره‌های ۳، ۶ و ۹ ماهه را از ویژگی‌های آموزش فنی و حرفه‌ای عنوان کرد.

خوش آیند تصریح کرد: سال گذشته ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر ساعت آموزش برای ۲۲ هزار نفر دوره در سطح خراسان جنوبی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: در ۴ ماهه نخست امسال نیز با وجود ویروس کرونا آموزش‌ها به صورت مجازی و تلفیقی اجرا شده که در این راستا ۴ هزار و ۷۰۰ نفر در دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای شرکت کردند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه در بخش خصوصی ۷ هزار و ۱۲۳ نفر آموزش ارائه شده است یادآور شد: در ابتدای دولت تدبیر و امید در هر شهرستان یک پروژه تعریف کردیم که از این تعداد تنها ۲ پروژه در شهرستان طبس با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و زیرکوه باقی مانده است.

خوش آیند با بیان اینکه با اتمام این پروژه‌ها از نظر زیرساخت فضای آموزشی در استان مشکلی نداریم اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ما طرح جهادی خدمات فنی و مهندسی است که در این راستا سال گذشته ۱۱ گروه با ۱۲۰ نفر در ۹ روستا خدمات فنی و مهندسی را به یک هزار و ۴۹۲ نفر ارائه دادند.

وی از تولید ۳۳۰ هزار ماسک و یک هزار گان برای پرسنل درمانگاه در سال گذشته در بحث شیوع کرونا در مراکز خیاطی فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: دامسال به روزرسانی تجهیزات مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در دستور کار است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی به طرح‌های سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: طرح مهارت آموزی ویژه، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و راه اندازی مرکز تخصصی کسب و کار از جمله طرح‌هایی است که در سال جاری دنبال می‌شود.

48

کد مطلب 1415437

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار