اگرچه این انفجارها سطحی بوده و مشکل خاصی برای توزیع گاز در کشور بوجود نیاورده اما در صورت عدم شناسایی افرادی که اقدام به انفجار این خطوط کرده اند این احتمال وجود دارد که تکرار آن بتواند در توزیع گاز کشور اختلال جدی ایجاد کند.براین اساس کارشناسان برضرورت بالابردن امنیت در این مناطق تاکید می کنند.
به گفته مدیرعامل شرکت انتقال گاز با اشاره به وصل شدن مجدد جریان گاز در خطوط حادثه دیده در استان قم گفت: وظیفه امنیت این خطوط بهعهده نهادهای ذیربط است و آنها موظف هستند از این خطوط حفاظت و نگهداری کنند.
رضا الماسی با اشاره به انفجار مجدد 3 خط لوله سراسری گاز در استان قم، اظهار داشت: همانطور که در بعضی خبرها اعلام شده است، دلیل این انفجار خرابکاری بوده است.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با تاکید بر اینکه این شرکت تنها وظیفه تعمیر و نگهداری ایستگاههای انتقال گاز را بهعهده دارد، تصریح کرد: در سراسر کشور بیش از 30 هزار کیلومتر خطوط فشار قوی انتقال گاز وجود دارد که مسئولیت امنیت این خطوط با شرکت انتقال گاز نیست و ما تنها میتوانیم برای جلوگیری از گسترش چنین حوادثی و مهار و تعمیرات آن اقدام کنیم.
الماسی با اشاره به وصل شدن مجدد جریان گاز در این خطوط گفت: وظیفه امنیت این خطوط بهعهده نهادهای ذیربط است و آنها موظف هستند از این خطوط حفاظت و نگهداری کنند.
در عین حال براساس اظهارات مدیرعامل شرکت ملی گاز ظرف 24 ساعت اولیه خطوط آسیب دیده مرمت و بازسازی شده اند و هم اکنون این خطوط در مدار تولید قراردارند.
به گفته جواد اوجی ،با حضور سید مسعود میرکاظمی وزیر نفت در مرکز دیسپچینگ این شرکت و دستورات لازم و مدیریت راهبردی ایشان عملیات ادامه یافت و نهایتاً در ساعت 11:30 صبح دیروز خط اول و به ترتیب در ساعتهای 14 و 16 خطوط دوم و سوم وارد مدار گردیدند./121
نظر شما