پیشگامی استان یزد در حوزه اشتغال آفرینی برای زندانیان درکشور

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به تاکیدات ریاست قوه قضائیه در خصوص توجه به اشتغال زندانیان در دوران محکومیت گفت: استان یزد با ایجاد اشتغال ۵۲ درصدی برای زندانیان در این حوزه در کشور از استان های پیشگام است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ غلامعلی دهشیری در نشست با مدیر کل زندان های استان و مدیر بنیاد تعاون با اشاره به برنامه تحول قوه قضائیه، تاکیدات ریاست این قوه مبنی بر هدف گذاری ایجاد اشتغال ۵۰درصدی زندانیان تا پایان سال جاری گفت: استان یزد با ایجاد اشتغال برای ۵۲ درصد از زندانیان واجد شرایط در حال حاضر در کشور پیشگام و رتبه سوم را به خود اختصاص داده است و باید تلاش مضاعف جهت اشتغال بیشتر را سر لوحه کار قرار داد.
وی افزود: در حال حاضر ۳۵۳ نفر از زندانیان دارای رای باز استان در قالب ۵۷ کارگاه صنفی در واحدهای تولیدی و خدماتی مانند روستوران ها، شهرک های صنعتی و... مشغول کار هستند.
عالی ترین مقام قضائی استان یزد اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و ۴ مددجو حقوق بگیر در حوزه اشتغال مولد در ۳ حوزه نشسته، کارگاهی و غیرپایدار به صورت اعزام به خارج در زندان های استان در حال طی دوران محکومیت خود هستند.
دهشیری با بیان اینکه استان یزد با کمترین چالش در حوزه بکارگیری زندانیان روبرو است، اظهار داشت: این موفقیت حاصل نظارت های مستمر اداره کل زندان های استان، بنیاد تعاون زندانیان و قضات ناظر استان است.
وی با تاکید بر لزوم تشکیل ستاد خیرین اشتغال در انجمن حمایت زندانیان استان، افزود: این ستاد با ایجاد ارتباط و تعامل با بخش خصوصی می تواند کمک کار بنیاد تعاون در ایجاد اشتغال بیشتر برای زندانیان و رفع موانع موجود در این حوزه باشد.
رئیس کل دادگستری استان یزد اظهار داشت: مجموعه های تولیدی که از ظرفیت زندانیان در حوزه تولید و اشتغال استفاده می کنند مورد حمایت ویژه دستگاه قضا استان قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بانک اطلاعاتی از زندانیان موجود است افزود: اما باید پایش های تخصصی از حرفه زندانیان به ویژه در حوزه اشتغال در بدو ورود به زندان صورت گیرد تا بتوان از توانایی های آن ها به صورت درست استفاده کرد تا با ایجاد اشتغال و درآمد پایدار موجب کمک به آزادی زندانیان و تامین معیشت خانواده آن ها و تولید ثروت جهت توسعه فعالیت های اقتصادی و پیشگیری از تکرار جرم شویم.
دهشیری بر لزوم توجه به بحث آموزش زندانیان تاکید کرد و افزود: آموزش های ارائه شده در زندان باید به صورت تخصصی و با توجه به نیازهای روز جامعه باشد تا زندانی پس از طی دوران محکومیت و آزادی بتواند از طریق مهارت کسب شده کسب درآمد داشته باشد.
وی با بیان اینکه در نوع به کارگیری زندانیان در امر اشتغال باید به نوع جرم و میزان ماندگاری زندانی در زندان توجه شود افزود: حتی در خصوص افراد تحت قرار نیز باید به بحث به کارگیری آن ها در حوزه اشتعال نشسته مورد توجه قرار گیرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1448648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =