۰ نفر
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۳

ایسنا نوشت:

گروهی از متخصصان بین‌المللی اعلام کردند که ظرف دو سال آینده امکان درمان طاسی و ریزش مو با یک روش جدید فراهم خواهد شد.

در این روش پزشکان از فولیکول‌های (پیازمو) شبیه‌سازی شده مو استفاده می‌کنند. متخصصان می‌گویند این روش، موثرترین درمان دائمی برای طاسی خواهد بود. هر چند فولیکول‌های شبیه‌سازی شده هنوز روی نمونه‌های انسانی آزمایش نشده‌اند اما در آزمایش روی موشها نتایج موفق و امیدوارکننده‌ای داشته‌اند و ظرف دو سال آینده آزمایشات بالینی روی نمونه‌های انسانی نیز صورت خواهد گرفت.

به گزارش روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، هم‌اکنون متخصصان و کارشناسان دانشگاه ملبورن و بیمارستان سنت وینسنت با همکاری دستیارانی از دانشگاه فناوری برلین و شرکت انگلیسی اینترسیتکز به نتایج فوق دست یافته‌اند. آنها توانستند تعداد محدود فولیکول‌ها را از طریق شبیه‌سازی یک تار موی به دست آمده از جمجه فرد مورد نظر، افزایش دهند.

متخصصان می‌گویند با وجودی که انجام این شبیه‌سازی‌ها کار دشوار و پیچیده‌ای است اما موفقیت در آزمایشات اولیه آنها را به ادامه مطالعات تا رسیدن به نتیجه کارآمد، امیدوار و تشویق کرده است.

4747

کد مطلب 148347

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حنیف IS ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۳
    0 0
    پس ما میتونیم تا 2سال دیگه زن نگیریم؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین