جعل تعرفه انتخابات ۱۴۰۰ امکانپذیر است؟ /پیش بینی ٧٦٠٩ شعبه اخذ رای در انتخابات ١٤٠٠

فارس نوشت: مدیرکل انتخابات شورای نگهبان گفت: ناظران ما از زمان طراحی تا چاپ، انباشت، انتقال و تحویل تعرفه‌ها در شعب حضور دارند.

جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و علیرضا نیلچی مدیرکل انتخابات شورای نگهبان امروز شنبه (۹ اسفندماه ۹۹) از روند طراحی تعرفه‌های اخذ رای انتخابات ۱۴۰۰ بازدید کردند.

نیلچی مدیر کل انتخابات شورای نگهبان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: بحث امنیت و سلامت انتخابات موضوع بسیار مهمی است که از زمان تولید اسناد اولیه انتخابات باید رعایت شود.

وی افزود: به ما تضمین‌های لازم درخصوص امنیت و سلامت تعرفه‌های انتخابات داده شده است و از این بابت هیچ نگرانی نداریم و همه مولفه‌های امنیتی در طراحی و چاپ تعرفه‌ها پیش بینی شده است و امکان جعل وجود ندارد.

مدیرکل انتخابات شورای نگهبان در ادامه سخنانش عنوان کرد: ناظران ما از زمان طراحی تا چاپ، انباشت، انتقال و تحویل تعرفه‌ها در شعب حضور دارند.

همچنین جمال عرف در حاشیه بازدید از مراحل چاپ تعرفه‌های اخذ رای اظهار داشت: چاپ تعرفه‌ها با امنیت بالا در اولویت است تا هیچ جعلی درباره آن صورت نگیرد و خوشبختانه همه تضمین‌هایی که به ما داده شده در چاپ تعرفه‌ها رعایت شده است.

جعل تعرفه انتخابات ۱۴۰۰ امکانپذیر است؟ /پیش بینی ٧٦٠٩ شعبه اخذ رای در انتخابات ١٤٠٠

وی گفت: آن طور که به ما قول داده اند تا پایان اسفند همه تعرفه‌ها چاپ می‌شود و سال آینده با هماهنگی ناظران انتخابات در شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی، بحث انتقال به استان‌ها انجام می‌شود تا تعرفه‌ها به موقع در اختیار حوزه‌ها و شعب قرار گیرد.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای تامین سلامت رای دهندگان در ایام شیوع کرونا چه تدابیری اندیشیده اید؟ افزود: سال گذشته با هماهنگی ناظران انتخابات موضوع استامپ را حذف کردیم چرا که با وجود دستگاه احراز هویت استامپ معنا ندارد چرا که استامپ برای این است که یک فرد به جای دیگری رای ندهد و وقتی افراد با کد ملی احراز هویت می‌شوند نیازی به استامپ نیست و بر همین اساس در انتخابات ۱۴۰۰ اصلا روی موضوع استامپ فکر نکرده ایم.

آقای عرف گفت: در انتخابات سال گذشته بیش از ۹۹ درصد در احراز هویت، صحت داشتیم و فقط معدود مواردی بود که دستگاه، مشخصاتشان را تشخیص نمی‌داد که ناظران انتخابات هم اجازه رای دادن را می‌دادند.

* انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ الکترونیکی برگزار نمی‌شود 

رئیس ستاد انتخابات کشور: بحث صندوق الکترونیکی انتخابات برای برگزاری کامل انتخابات الکترونیکی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ منتفی است.

عرف در ادامه گفت: انتخابات الکترونیک ۲۸ فرآیند دارد که یک فرآیند آن صندوق الکترونیک است و دوستان ما در شورای نگهبان سوالاتی درباره این دستگاه داشتند که البته ما پاسخ دادیم، اما به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی‌رسد.

وی اضافه کرد: البته ما با مجلس شورای اسلامی مذاکره کرده ایم که انتخابات الکترونیکی در شوراها به تعداد صندوق هایمان در ۸ کلانشهر انجام شود و رای دهندگان به نامزدان انتخابات شوراها می‌توانند با خیال راحت به صورت الکترونیکی رای دهند.

حسن بیگی: پیش بینی ٧٦٠٩ شعبه اخذ رای انتخابات ١٤٠٠ تاکنون

رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: در برخورد با تخلفات انتخابات تعارف نداریم زیرا انتخابات همچون اتاق شیشه ای است که امور برگزاری آن باید بدون جهت گیری خاص از سوی برگزار کنندگان باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، جلسه ستاد انتخابات استان تهران به ریاست شکراله حسن بیگی رئیس ستاد انتخابات استان و با حضور اعضای ستاد و روسای کمیته های حقوقی، پشتیبانی، تبلیغات و اطلاع رسانی، فناوری اطلاعات، حراست و استعلامات در محل استانداری تهران برگزار شد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران در ابتدای جلسه پس از ارائه گزارشی از ١١ جلسه گذشته ستاد گفت: ٢٨ خردادماه ١٤٠٠، پنج انتخابات مهم شامل؛ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در استان تهران برگزار می شود.

وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات همچون انتخابات گذشته اصول مهمی محور همه اقدامات دست اندرکاران در برگزاری انتخابات است و حرکت در مسیر قانون و رعایت بی طرفی کامل و برخورد با تخلفات انتخاباتی در رأس آن قرار دارد.

حسن بیگی اظهار داشت: انتخابات همچون اتاق شیشه ای است که امور برگزاری آن باید بدون جهت گیری خاص از سوی برگزار کنندگان باشد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران، عمل به مر قانون را سنگ بنای برگزاری انتخاباتی اثربخش دانست و تاکید کرد: اعضاء ستاد و همه کارشناسان فعال در اجرای انتخابات خردادماه ١٤٠٠ باید به همه ابعاد قانون انتخابات و تدابیر قانونی مسلط باشند.

وی ادامه داد: آموزش به اندازه ای در برگزاری انتخابات اهمیت دارد که همایشی با همین منظور و در سطح ملی و برخط با حضور جمعی از اعضای ستاد کشوری انتخابات برگزار شده است.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با پیش بینی آماری از تعداد شعب اخذ رای و کارشناسان اجرایی انتخابات ١٤٠٠ گفت: همکاری ٢٠٠ هزار نفر از عوامل اجرایی، نماینده فرمانداران، ناظران هیئت نظارت شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی و عوامل نیروهای نظامی و امنیتی با ستاد انتخابات استان تهران پیش بینی شده است و تا این لحظه ٧٦٠٩ شعبه اخذ رای برای انتخابات خردادماه ١٤٠٠ در استان تهران برآورد شده است.

وی در پایان عنوان کرد: ٥٣١ روستا در استان تهران با داشتن ٢٠ خانوار یا حداقل ١٠٠ نفر جمعیت واجد شرایط برگزاری انتخابات شوراها هستند و اکنون ٤٨٠ روستا شورا دارند و به جز روستاهایی که به شهرها الحاق شده اند حدود ٤٠ روستای دیگر امکان شورا دارند.

گفتنی است، در پایان این جلسه، احکام روسای کمیته های ستاد انتخابات استان تهران از سوی رئیس ستاد استان اهداء شد.

حمیدرضا گودرزی رئیس ستاد امنیت انتخابات، مسعود ستایشی رئیس کمیته حقوقی، غلامرضا عباس پاشا رئیس کمیته مالی و پشتیبانی، رضا علیخانی دبیر، شاهرخ جهانشاهی رئیس کمیته استعلامات و حراست، زین الصالحین عضو، میرزایی خالص رئیس کمیته اطلاع رسانی، سارا آهنگر رئیس کمیته فناوری اطلاعات، قاسم کرمی جانشین دبیر ستاد، مسلم عادلی مسئول آموزش ستاد انتخاب استان تهران.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1490553

برچسب‌ها