سوداگران چوب‌ به جان جنگل‌های گلستان افتادند/نظارت‌ها و برخوردها با قاچاقچیان تشدید می‌شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با بیان اینکه سوداگری به چوب‌های جنگلی رسیده است، گفت: افزایش قیمت چوب سبب دست‌درازی سودجویان و قاچاقچیان چوب به عرصه‌های جنگلی و حتی باغات مردم شده است

به گزارش خبرآنلاین ازگرگان  :عبدالرحیم  در مراسم تجلیل از رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه منابع طبیعی با اشاره به اهمیت حفاظت و حراست از جنگل‌ها اظهار داشت: جنگل‌ها علاوه بر کارکردهای مختلفی که دارند یکی از بزرگترین منابع تأمین کننده آب هستند و تخریب این عرصه‌ها، مشکلات بیشتری را در زمینه کم‌آبی ایجاد خواهد کرد.

وی یکی از راه‌های حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی را اجرای طرح کاداستر عنوان کرد و افزود: حدود یک میلیون و ۲۷۱ هزار هکتار از مساحت استان جزو عرصه‌های منابع ملی است که طرح کاداستر ( حدنگاری) در آنها اجرا می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بیان داشت: تا کنون یک میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار از این عرصه‌ها حدنگاری شده که افزون بر ۸۰ درصد عرصه‌های منابع ملی را شامل می‌شود.

وی توضیح داد که ۸۳ درصد عرصه‌های جنگلی، ۷۶ درصد از مراتع و ۹۲ درصد از سواحل استان حدنگاری شده است و باقی مانده آن نیز تا پایان امسال یا اوایل سال آینده انجام خواهد شد.

لطفی به قاچاق چوب و تشدید نظارت‌ها در این حوزه هم اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت چوب سبب شده تا قاچاقچیان طمع بیشتری به درختان جنگلی و حتی باغات مردم داشته باشند. بارها مشاهده شده که افراد سودجو درختان برخی باغات را قطع و شاخ و برگش را همانجا جدا کرده و چوب‌ها را با خود می‌برند.

وی اظهار داشت: در همین زمینه کانون‌های قاچاق چوب در عرصه‌های جنگلی استان شناسایی شده و با کمک پلیس امنیت اقتصادی، نظارت بیشتری بر محموله‌های چوب می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: در همین رابطه به ویژه در یکی دو ماه گذشته چند شبکه قاچاق چوب شناسایی و منهدم شد.

وی اضافه کرد: بازرسی و نظارت بر مراکز خریداری، دپو و کارخانجات چوب نیز برای شناسایی محموله‌های قاچاق افزایش یافته است.

48 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1493487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =