فارس نوشت:

خبرگزاری فلسطینی "معا " اعلام کرد که معاون سابق وزیر دفاع ایران که سال 2007 در ترکیه ناپدید شده بود همچنان در زندانی در سرزمین‌های اشغالی به سر می‌برد.

این خبرگزاری  به نقل از منابع خبری مطلع گزارش داد که بر اساس تحقیقات به عمل آمده از سوی این خبرگزاری "علیرضا عسگری " پس از اینکه به دست سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی "موساد " ربوده شد در یکی از زندان‌های رژیم صهیونیستی در بازداشت به سر می‌برد.

مرکز نظارت سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی "تسنزورا "‌ به بهانه حفظ امنیت داخلی اجازه انتشار اطلاعات درباره این ژنرال ایرانی را نمی‌دهد اما بر اساس اخبار موثق در دسترس این نظامی ایرانی ربوده شده در ترکیه از همان ابتدا در اسارت اسرائیل بوده است.

پیش از این یک منبع مطلع در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفته بود که عسگری توسط عناصر موساد ربوده شده و در زندان رژیم صهیونیستی همچنان زنده است و این رژیم مسئول حفظ جان وی است.

"ریچارد سیلور اشتاین " روزنامه‌نگار یهودی آمریکایی دی ماه سال گذشته در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: علیرضا عسگری که سال 2007 در ترکیه ناپدید شده بود پیکرش در زندان ایالون اسرائیل کشف شده است.

سیلور اشتاین که مقالاتش را روزنامه‌های جهانی همچون گاردین انگلیس و لس‌آنجلس تایمز آمریکا منتشر می‌کند، گفت: یک منبع نزدیک به "ایهود باراک "، وزیر جنگ اسرائیل به وی گفت که زندانی "ایکس " عسگری است که معاون سابق وزیر دفاع ایران است. این منبع درباره مرگ عسگری ادعا کرد که وی در سلول خود خودکشی کرده و کشته نشده است.

سیلور اشتاین در پایگاه اینترنتی خود فاش کرد که زندانی "ایکس " در زندان ایالون سرلشکر عسگری است. این روزنامه‌نگار آمریکایی سؤال‌هایی را درباره اینکه چرا موساد عسگری را پس از اینکه دو هفته قبل بازداشت وی در زندان ایالون فاش شد، کشته است، مطرح کرد.

وی افزود: برای مقامات اسرائیلی سخت است که علت بازداشت عسگری را فاش کنند چون قبلا اعلام کردند وی از ایران جدا شده است و در "ویرجینیای " آمریکا زندگی آرامی دارد این موضوع همچنین در بحرانی‌تر کردن اوضاع با ترکیه تاثیر خواهد داشت چرا که عسگری در خاک ترکیه ربوده شد یا چه‎بسا موساد اطلاعات خود را از عسگری گرفته بود و دیگر نیازی به آن نداشته است.

موساد پیشتر اعلام کرده بود عسگری ربوده نشده و در اسرائیل نیست اما سیلور اشتاین در ابتدا در تکذیبیه موساد تردید کرد و اکنون در اینکه عسگری خودکشی کرده باشد تردید دارد و در این خصوص به ترور محمود المبحوح، از رهبران حماس در دوبی اشاره می‌کند که موساد در ابتدا گفته بود وی بر اثر بیماری قلبی درگذشت.

به گفته وی، گزارش‌ها حاکی از آن است که دستگاه اطلاعاتی آلمان در سال 2007 عسگری را به استانبول کشاند و سپس به موساد تحویل داد.

این روزنامه نگار در ادامه نوشت بنا بر گفته موسسه "زاکا " که اسامی کسانی که به صورت غیرطبیعی در اسرائیل فوت شده‌اند اعلام می‌کند، فردی که در پانزدهم دسامبر گذشته در زندان ایالون فوت کرده 32 ساله بوده است در صورتی که عسگری 50 ساله بوده و این یعنی یا گزارش زاکا اشتباه است یا مقتول عسگری نبوده است.

در پایگاه شخصی سیلور اشتاین با اشاره به گزارش‌هایی که زمان ناپدید شدن عسگری منتشر شده بود به نقل از این گزارش‌ها آمده است: شاید عسگری یکی از شاهدان کلیدی در ترور رفیق حریری باشد.
/29212

کد مطلب 149757

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۹
    0 0
    باید مقابله به مثل کرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین