تهیه سند اقتصاد و اشتغال برای ۶۰۰ روستای اردبیل

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: طرح‌های متعدد صنعتی، تولیدی و خدماتی در استان اردبیل به عنوان پیشران مورد حمایت و پشتیبانی مالی قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، داوود شایقی اظهار کرد: تعداد زیادی از این واحدهای صنعتی و تولیدی در بخش کشاورزی، صنعتی، گردشگری و حوزه حمل و نقل و همچنین آب و خاک در حال اجراست که در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سعی بر این خواهد بود تا به نتیجه رسیدن این طرح‌ها با جذب منابع ملی و استانی بتوانیم به توسعه و تقویت نهادهای مؤثر کمک کنیم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۸۲ طرح مهم صنعتی، کشاورزی و گردشگری در اولویت اجرا و تکمیل قرار گرفته بود، تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح‌ها نه تنها فرصت اشتغال برای جوانان فراهم شد بلکه حجم عظیمی از سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و دولتی را نیز شاهد بودیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به طرح‌های اجرا شده در بخش کشاورزی به تعداد ۲۶ طرح و حجم اشتغال یک‌هزار و ۳۸۲ نفر اشاره کرد و افزود: مجموع سرمایه‌گذاری انجام شده در این طرح‌ها بیش از میلیاردها تومان بوده است.

شایقی به اجرای طرح‌های صنعتی مؤثر به تعداد ۲۰ طرح با حجم اشتغال هشت هزار و ۳۶۵ نفر اشاره کرد و گفت: در سالی که به نام جهش تولید مزین شده بود، ۳۶ طرح گردشگری و ۱۳ طرح حوزه حمل و نقل نیز اجرایی و عملیاتی شد تا زمینه و بستر تحول در استان اردبیل شکل بگیرد.

وی به پروژه‌های مهم و پیشران در استان به تعداد ۱۷۱ مورد اشاره کرد و ادامه داد: امسال نیز تلاش خواهیم کرد تا در حوزه‌های مختلف طرح‌های اولویت‌دار در بخش صنعت، کشاورزی، آب و خاک و گردشگری به اتمام رسیده و فرصت تحول و تحرک بیشتری را در سطح استان شاهد و ناظر باشیم.

شایقی به جهش اعتبارات استانی در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: برای سال ۱۴۰۰ در مقایسه با سال‌های قبل از آن افزایش منابع هزینه‌ای را تا ۶۶.۵ درصد شاهد هستیم که از این لحاظ استان اردبیل بالاترین نرخ افزایش اعتبارات هزینه‌ای را دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: رتبه نخست کشور در افزایش بودجه ۱۴۰۰ متعلق به استان اردبیل است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی و جذب اعتبارات ملی و استانی بتوانیم در تحقق اهداف توسعه‌ای گام‌های اساسی و جدی را برداریم.

شایقی به ابلاغ سند آمایش استان در سالجاری اشاره کرد و ادامه داد: در کنار سند آمایش استان که در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها قرار می‌گیرد، سند توسعه شهرستان‌ها و همچنین سند توسعه اقتصادی و اشتغال روستاها نیز هدف‌گذاری شده تا ما بتوانیم به طور متوازن توسعه را در همه مناطق استان رقم بزنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل بیان کرد: سالانه برای ۱۲۹ روستای استان که بالای ۴۰ خانوار هستند، سند اشتغال و اقتصاد تهیه می‌شود که تاکنون برای بیش از ۶۰۰ روستای استان این سند تهیه و ابلاغ شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1508176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =