۰ نفر
۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰

پائیا (در اسپانیایی: paella، تلفظ: پائِـیّـا) یکی از غذاهای ملی و اصیل اسپانیا است که مادهٔ اولیهٔ آن برنج است و بسته به اینکه از چه مواد دیگری در پخت آن استفاده شود، گونه‌های مختلفی دارد. مکان پیدایش پائیا بخش خودمختار والنسیا در شرق اسپانیا است. در این ویدیو رباتی را می‌بینید که در قامت یک آشپز، پایتا می‌پزد. منبع: توئیت پرس

265 256

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1518534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =