سرپرست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد هرگونه مغایرت بین قرارداد رسمی و داخلی بین بازیکن و باشگاه تخلف محسوب می شود و موجب اعمال ضوابط قانونی خواهد شد.
اسماعیل حسن زاده این را می گوید و ادامه می دهد:« رابطه حقوقی بین بازیکن و باشگاه را قرارداد رسمی تعیین می کند و در صورتیکه این قرارداد با قرارداد داخلی مغایرت داشته باشد، طبق قانون تخلف محسوب شده و مشمول تنبیهات انضباطی خواهد شد.انعقاد چند قرارداد داخلی از سوی یک بازیکن با چند باشگاه تخلف است و با اینگونه بازیکنان طبق قانون برخورد خواهد شد.»
حسن زاده همچنین از صدور رای انضباطی دیدار برگشت فینال جام حذفی بین تیم های ملوان بندرانزلی و پرسپولیس خبر داد و افزود:« این رای صادر شده و تیم ملوان به چند جلسه محرومیت از برگزاری مسابقه بدون تماشاگر و جریمه نقدی محکوم شده است که رای صادره از طریق سایت فدراسیون اعلام خواهد شد.»
251 41






نظر شما