۰ نفر
۱۸ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۴

بخشی از درد‌دل‌های نادر فریادشیران مربی سایپا که ارتباط او با محمد مایلی‌کهن به مراتب بیشتر و قوی‌تر از رابطه مربی با سرمربی است.

«اگر آن اتفاقات تلخ نمی‌افتاد، حاجی در تیم ملی می‌‌ماند و اوضاع این تیم خیلی بهتر از این می‌شد». این بخشی از درد‌دل‌های نادر فریادشیران مربی سایپاست که ارتباط او با محمد مایلی‌کهن به مراتب بیشتر و قوی‌تر از رابطه مربی با سرمربی است. حرف‌های او درباره بازی استقلال و سایپا خواندنی است:

به نظر می‌رسید بازی استقلال و سایپا حاشیه‌های فراوانی داشته باشد.
چرا باید این طور فکر کنید. ما که با هم مشکلی نداشتیم. آقای واعظ قبل از بازی آمد در رختکن تیم ما و با حاجی صحبت کرد. قبل از بازی هم تمام استادیوم حاجی را تشویق کردند. بعد از بازی هم همین‌طور بود. واعظ می‌داند دارد چه کار می‌کند. شما فکر می‌کنید چرا سرمربی قهرمان را از تیم بیرون کرد؟ اینها دلیل دارد. نه برای آنکه آن اتفاقات در بازی فصل قبل افتاد، برای اینکه می‌خواست فضای تیم را در کنترل خودش داشته باشد تا هر بخش ورزشگاه یک چیزی نگویند. حاجی مایلی هم همین را می‌خواهد. می‌خواهد فوتبال ما پاک باشد. او هیچ وقت از باخت برآشفته نمی‌شود. بی‌صداقتی او را عصبانی می‌کند. در آن بازی آن مسائل را برای او درست کردند تا محمد مایلی‌کهن سرمربی تیم ملی نباشد و بعد هم دیدید که چه شد. من مطمئنم اگر حاجی سرمربی تیم ملی می‌ماند اوضاع خیلی با حالا فرق می‌کرد. اگرچه الان احترام سرمربی تیم ملی بر همه ما واجب است اما می‌بینید که تیم چه شرایطی دارد و باید به عنوان حریف تدارکاتی بحرین بازی کند.

با آنکه به نظر می‌رسید تردیدهایی که درباره دو گل سایپا وجود داشت نیمکت شما را عصبانی کند اما در کنفرانس مطبوعاتی آخر بازی هیچ جنجالی نبود .
حاجی فقط به این اشاره کرد که گل اول استقلال درست بود یا نه. او نه به مرادی توهین کرد نه به استقلال. تماشاگران هم حرمتش را حفظ کردند. اصل فوتبال همین است. این نشان می‌دهد آدم‌ها چقدر می‌توانند در تغییر فضا مؤثر باشند. ما همین را می‌خواهیم. مایلی‌کهن در برگشت به من گفت شاید این اتفاقات و باخت امشب به ضرر ما بشود و موقعیت ما را در جدول بد کند اما مهم این است که هیچ کدام از دو تیم نمی‌خواست فوتبال را به خاطر خودش نابود کند.
بعد از باخت برخورد شما با بازیکنان فرق می‌کند؟
نه. شاید تنها تغییرش در تمرین باشد. حاجی معتقد است باید بیشتر تمرین کرد. مثل امشب (دیشب) که بعد از افطار تمرین گذاشته در صورتی که فردای بعد از برد تمرین نداریم و بچه‌ها استراحت می‌کنند.

 

کد مطلب 16759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین