۰ نفر
۲۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۲

فارس گزارش داد:

معاون سپاه محمد رسول الله (ص) از انتشار زندگینامه شهدای نفاق در قالب نرم‌افزار «دارالشفاء» تا پایان شهریور سال جاری خبر داد.

احمدرضا برزگر، معاون سپاه محمد رسول الله (ص) در خصوص اهم فعالیت‌های این سپاه برای شهدای نفاق، اظهار داشت: سپاه محمد رسول الله (ص) برای شهدای نفاق در حوزه شعر و شاعری برنامه‌ خاصی ندارد.

وی اضافه کرد: اخیراً نرم‌افزاری با عنوان «دارالشفاء» در حال آماده شدن است که توسط بسیجیان به صورت مؤسسات غیرانتفاعی و مردم نهاد در حال تشکیل است؛ این نرم‌افزار به زندگینامه همه شهدایی که به نوعی مورد هدف منافقین قرار گرفته، ترور و شهید شدند، اختصاص دارد.

برزگر ادامه داد: نرم‌افزار «دارالشفاء» نرم‌افزاری «مولتی مدیا» است و می‌تواند آثار بسیاری از شهدا را نشان دهد و به نوعی می‌تواند درباره بسیاری از شهداء هم صاحب اثر شود یعنی اگر نقل خاطره و سرگذشت پژوهی زندگینامه و ثبت زندگینامه آنها را جزو آثار قلمی و ادبی بدانید چه بسا درباره آنها نیز شعر سروده شود.

وی افزود: نرم‌افزار «دارالشفاء» هم‌اکنون در ابتدای راه بوده و در حال طراحی است و معتقدم به تعداد 2 هزار 437 نفر شهیدی که در تهران وجود دارند قابلیت ترمیم دارد و احتمالاً تا پایان شهریور ماه منتشر و روانه بازار نشر می‌شود.

6060

کد مطلب 168255

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مملی IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    خوب است آقایان کمی ادبیات یاد بگیرند.شهدای نفاق, آیا شهدای منافقین معنا نمی دهد؟ یا شهدای در راه نفاق؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین