به بهانه روز باقلوا به سراغ تاریخچه این شیرینی خوشمزه، محبوب و البته گران‌قیمت رفتیم. هرچند که برخی معتقدند ریشه این شیرینی به کلمه bayla به معنی پیچیدن و گره زدن برمی‌گردد، منابعی می‌گویند نام باقلوا از زبان ارمنی و از دو کلمه باخ به معنی روزه دار و حلوا به معنی شیرین گرفته شده است.

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1696381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =