مرحله پنجم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده از اول مهر ماه آغاز می‌شود.

بر این اساس همه اشخاص حقوقی فراخوان نشده تا کنون که در هر یک از سال‌های 87 تا 89 مجموع فروش کالا یا ارائه خدماتشان حداقل یک‌صد میلیون تومان باشد، لازم است نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

همچنین اشخاص حقوقی که مجموع فروش کالا یا ارائه خدمتشان در سال جاری به همین میزان برسد لازم است، نسبت به ثبت نام برای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده از تاریخ اولین دوره مالیاتی بعد از مشمولیت اقدام کنند. نشانی سایت ثبت نام WWW.EVAT.IR است.

از سوی دیگر کلیه مودیان مالیاتی که در اجرای توافق خود اظهاری مالیات عملکرد سال 89 تا پایان 31 تیر ماه امسال اقدام به ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی خود کرده و در عین حال در زمره مشمولان دوره‌های قبلی مالیات بر ارزش افزوده هستند، حداکثر تا 31 شهریور ماه امسال فرصت دارند نسبت به ثبت نام و تسلیم اظهارنامه در نظام مالیات بر ارزش افزوده از طریق نشانی اینترنتی اقدام کنند.

 3939 

 

کد مطلب 174289

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین