۰ نفر
۱ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۳

مهر نوشت:

فرمانده پلیس راه کشور از ترافیک سنگین در محور کرج ـ چالوس خبر داد و گفت: متاسفانه طی دو روز اخیر شاهد افزایش تلفات جاده‌ای به علت عجله و شتاب رانندگان بودیم.

سرهنگ محمدرضا مهماندار با اشاره به آخرین وضعیت راههای کشور اظهار داشت: هم اکنون محور کرج- چالوس دارای بار ترافیکی سنگینی بوده و تردد خودروها به کندی انجام می شود. همچنین ورودی تهران از چالوس نیز دارای بار نیمه سنگین است. ترافیک محور هراز نیز نیمه سنگین اعلام شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه طی دو روز اخیر به علت عجله و شتاب رانندگان و عدم توجه به جلو شاهد افزایش تلفات رانندگی نسبت به روزهای گذشته هستیم.

فرمانده پلیس راه کشور از تصادف مرگبار یک دستگاه خودرو سمند در محور یزد - دیهوک خبر داد و افزود: ساعت 3.30 دقیقه بامداد امروز ماموران پلیس راه در جریان تصادف مرگبار یک دستگاه سمند و یک خودرو سواری در کیلومتر 30 این محور قرار گرفتند. پس از حضور ماموران مشخص شد در این حادثه که به علت خواب آلودگی راننده و انحراف به چپ خودروی سمند رخ داده است 6 نفر در دم کشته و دو نفر نیز زخمی شدند.

مهماندار با اشاره به اجرای طرح توقیف ساعتی خودروهای متخلف تاکید کرد: این طرح در سراسر کشور به ویژه جادههای کویری به دلیل سبقت و سرعت غیرمجاز اجرا می شود.

4747

کد مطلب 174751

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین