به گزارش خبرنگار اعزامي خبرآنلاين به سرزمين وحي اين موضوع پس از آن مشخص شد که امیرالحاج زائران ایرانی به دیدار دفاتر آیات عظام تقلید و مراجع در مدینه رفته و با ایشان گفت وگو کرد.
گزارش تصويري اين ديدار را ايـــنـــجـــا ببينيد.
در این دیدارها نمایندگان مراجع از نوع برخورد ماموران سعودی ابراز رضایت کردند و از حسن تدبیر حجت الاسلام قاضیعسکر و علي لیالی که منجر به چنین تغییری شده تشکر کردند.
همچنین در این جلسات تحولات مسلمانان حاضر در مدینه بررسی شد و همگان به جلب توجه اقشار مختلف به تشیع و انقلاب اسلامی صحه گذاشتند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این دیدارها ضمن استماع نکات و نظرات نمایندگان مراجع به سوالات ایشان نیز پاسخ داد. وي در جواب سوال مکرر وضع حج گفتند: به مدد الهی امسال موسم بدون مشکلی داشتیم. تنها یکی از اتوبوسهای زائرین در مسیر جده به مدینه تصادف کرد که از زائران فقط دو مجروح به جا گذاشت.
حجت الاسلام قاضی عسکر در دفتر آیات عظام مکارم شیرازی، موسوی اردبیلی، سیستانی، حکیم، وحید خراسانی، فیاضی، نوری همدانی، سبحانی، صافی گلپایگانی، حسینی زنجانی، شبیری زنجانی، حسینی حائری، شاهرودی و جوادی آملی حضور پیدا کردند.
/2727






نظر شما