سایت ایرانتو نوشت:
وی پیش از این نیز در اجلاس قبلی جی 20 در لندن، این صفت را برای اوباما بکار برده و از این جهت به نوعی نژاد پرستی متهم شده بود، اما اینبار برلوسکونی ، میشل اوباما را نیز از قلم نیانداخت.
نخست وزیر میلیاردر ایتالیا و صاحب غول های رسانه ای که شغل خود را با پذیرایی از میهمانان کشتی های تفریحی آغاز کرده است، در سخنرانی مذکور اضافه کرد:" باور نمی کنید، اما فکر می کنم هر دوی آنها رفته بودند کنار دریا برای حمام آفتاب، چون همسر اوباما هم حسابی برونزه شده بود!."
رسانه های اروپایی طی اجلاس گذشته، تصاویری را منتشر کردند که در آنها، اوباما ، مانع روبوسی همسرش با برلوسکنی شده بود.
علاقمندی نخست وزیر 72 ساله ایتالیا، به ارتباط با دختران جوان، بر هیچکس پوشیده نیست و به همین دلیل ، همسرش نیز از وی تقاضای طلاق کرد.
تلاش مقام های قضایی برای تحقیق درباره اینکه آیا وی برای برقراری رابطه با آنان پولی نیز پرداخت کرده، تاکنون ناکام مانده است.
اما در همان سخنرانی روز یکشنبه، برلوسکونی انتقاد دیگری نیز از اوباما بعمل آورد، وی او را متهم ساخت که سخنرانی های عمومی خود از روی متونی که بر روی مانیتور پخش می شود، انجام می دهد. وی گفت:" این سوال برای ما ایجاد می شود که آیا اوباما واقعا می داند که چی می گوید، یا فقط مطالبی که برایش دیکته شده می خواند."






نظر شما