.

 اقدام شجاعانه شماري از دانشجويان به نمايندگي از ملت ايران در پايمال كردن غرور پير استعمار با به زير كشيدن نشان سلطنتي در لانه جاسوسي لندن در تهران، بايد آغاز راهي باشد كه به قطع كامل ارتباط با كشوري بيانجامد كه فرزندان اين ملت را شهيد و سردمداري جرياني را برعهده دارد كه مي خواهند ملت ايران را از حقوق حقه هسته اي خود محروم سازند.

 وقتي امام (ره) دستور قطع ارتباط با آمريكا را دادند، از سفره مردم تا صنايع نظامي ، مراكز اقتصادي و ... وابسته به واشنگتن بود. و اگر آن تصميم امام نبود ، ما تا همين الان هم بايد دستمان پيش آمريكا دراز مي بود.

 قطع ارتباط با انگليس نمي تواند خللي در پيشرفت اين مملكت ايجاد كند چرا که لندن در هيچ حوزه استراتژيك  كشور سرمايه گذاري نكرده پس بهتر است افتخار ارتباط با مردم ايران را براي هميشه به گور ببرد.

 اما اين آخر ماجرا نيست. انگليس بايد تاوان بدهد. تاوان كشتن عزيزانمان را در سفارت ايران در لندن. تاوان مجروحان شيميايي مان را ، تاوان چوب لاي چرخ توسعه اين كشور گذاشتن را و هزاران توطئه ريز و درشت ديگر كه با حمايت سرويس هاي اطلاعاتي انگليس عليه ملت ايران رقم خورد.

 امروز جوانان ايراني در تهران نشان استعمار و غرور تان را زير پايشان گرفتند و فردا جنازه سربازانتان را. يادتان نرود،  امروز خاورميانه يعني ايران.

کد مطلب 187466

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رامین IR ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    1 3
    از عملکرد دانشجویان حمایت می کنیم.جمهوری اسلامی باید محکم تر از اینها جواب انگلیس رو بده انطور به نظر میاد که باز هم نظام داره مماشات میکنه.باید تو دهن این انگلیسی های کثیف زد

آخرین اخبار