فرمانده ناجا با اشاره به سختی کار در نیروی انتظامی گفت: کار نیروی انتظامی در ذات خود بسیار سخت است وااگر رباتی را برای مدت چند روز بر سر چهارراه بگذاری بعد از مدتی این ربات می‌سوزد

اين در حاليست كه ما از نيروي انساني استفاده مي‌كنيم و آن چيزي كه خدمت را براي پرسنل نيروي انتظامي پذيرفتني مي‌كند منزلت پليس است.
احمدي‌مقدم با بيان اينكه در حال حاضر بيمارستان‌هاي مدرن، مراكزي هستند كه افراد آن كراوات مي‌زنند و پول زيادي از مردم مي‌گيرند، گفت: اين به معناي مدرن بودن بيمارستان نيست و مركز درماني مدرن است كه مريض را آسان و راحت درمان كند.
فرمانده ناجا با بيان اينكه گاها در برخي مناطق محروم ايجاد يك دهياري و تحت پوشش درماني قراردادن مردم آن منطقه از وجود يك كلانتري در ايجاد امنيت و اقتدار ناجا موثرتر است گفت: اين مساله سبب مي‌شود تا چهره خدوم پليس به مردم نشان داده شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ساختار بهداري را يكي از مشكلات اساسي نيروي انتظامي عنوان كرد و گفت: ساختار بهداري در حالت برزخي نگهداشته شده است و بالاخره مشخص نشده است كه اين سازمان درون‌سپاري مي‌شود يا برون‌سپاري.

4545

کد مطلب 194767

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    22 1
    واقعا سر چهار راه ایستادن یعنی سرطان/بیماری های گوش اعصاب ریوی و....واقعا باید حقوقش با بقیه فرق کنه و بیشتر از بقیه باشه.این زحمتکش ها زن و بچه هم دارن خدا را خوش نمیاد.
  • بدون نام IR ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    10 0
    آقا من سربازی ام تازه تموم شده... لیسانس گرفتیم شدیم افسر سر چهارراه... 4 روز تو هفته 12 ساعت و 3 روز 8 ساعت سر چهارراه بودیم.. نه جمعه... نه تعطیلی.. هیچی... حتی مرخصی استحقاقی مون رو هم زوری می دادند.بیچاره شدیم. بین اش هم فقط نیم ساعت حق استراحت داشتیم.. توروخدا به این افسرهای سر چهارراه که بیشترشون سربازن بیشتر اهمیت بدید.بعد سربازی نه ریه دارند نه پا... من بعد از سربازی الان میگرن دارم... میگن ربطی به سربازی نداره.اما می دونم داره... می دونم من دیگه اون آدم سابق نیستم... بدترین نوع خدمت، خدمت سر چهارراه است... چوپ دو سر طلا بودیم... هم از مردم فحش می خوردیم، هم شماتت مافوق که چرا برگه جریمه تموم نشده. بیشتر از این بدبخت ها خبر تهیه کنید.یه بار برید باهاشون مصاحبه کنید ببینید دردشون چیه
    • سرباز IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
      6 0
      راست میگه به خدا. منم با لیسانس افتادم راهور پدرم در اومد. با این اوضاع رانندگی مردم! به خدا من گوشام از بین رفته از بس بوق شنیدم ... فحش خوردیم... زیر بارون خیس شدیم... واقعا خدمت تو ناجا اونم راهور سخته... برسید به داد سربازای ناجا به خدا ارتش و سپاه در مقابل ناجا هتلن به خدا!
  • مسعود IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    4 0
    با عرض معذرت متوجه نشدم رابطه بین تاسیس دهیاری و تحت پوشش درمانی قراردادن مردم مناطق محروم چه ارتباطی با نیروی انتظامی دارد. آیا قرار است نیروی انتظامی در مناطق محروم بیمارستان و درمانگاه تاسیس کند؟
  • بدون نام IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    3 1
    کلا وضع را هنمائی رانندگی بسیار بد است مخصو صا در شهر های بزرگ کلافه می شوی خود پلیس سر چهار راه ها از یک تذکر ساده مثلا به موتوری ها برای رعایت چراغ قرمز و یا روی خط عابر و یا پارک کردن در پیاده رو ها و معابر خود داری می کند اموزش هم در رسانه ها بیشتر به مسائل مذهبی اختصاص دارد کار به مسائل اجتماعی ندارند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین