هادی عقیلی مدافع ایرانی باشگاه العربی قطر بعد از پشت سر گذاشتن یک مصدومیت سخت سرانجام برای تیمش به میدان رفت.

به گزارش خبرآنلاین؛ عقيلي در مورد بازگشت به ميادين فوتبال گفت:« من پنجشنبه شب در بازي العربي و ام صلال دوباره توانستم بازي كنم و مشكل خاصي نداشتم. البته هنوز كمي درد دارم ولي اين درد طوري نيست كه نتوانم بازي كنم. خوشحالم كه بعد از چند هفته برگشتم.»
عقيلي كه تيمش در رده‌هاي پايين جدول قرار دارد خاطرنشان مي‌كند:« ما نتايج چندان خوبي نگرفتيم و اين وضعيت ديگر عادي شده است. اين در حالي است كه بايد ماه آينده در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا بازي كنيم و تا آن زمان بايد از اين وضعيت بيرون بيايم.»
از مدافع سابق سپاهان در مورد صدرنشيني اين تيم در ليگ برتر سوال مي‌كنيم كه او مي‌گويد:« به نظر من سپاهان بعد از اينكه چند بازيكن را از دست داد جانشين‌هاي خوبي را انتخاب كرد و امسال هم قدرت خودش را نشان داد. از طرفي مسوولان اين باشگاه مربياني را آوردند كه از لحاظ فني در سطح بالايي قرار داشتند. ابتدا بوناچيچ آمد و او كارش را اينقدر خوب انجام مي‌دهد كه هر مربي‌اي بعد از لوكا بيايد خيالش راحت است. من فكر مي‌كنم سپاهان شانس زيادي دارد تا براي سومين سال پياپي قهرمان شود.»
 
43 43
کد مطلب 197494

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین