به گزارش خبرآنلاین به نقل از تارنمای لانازیوان، در بیانیه دانشگاه فلورانس با اشاره به اینکه این اقدام در قالب «تحریم دانشگاهی» و در اعتراض به آنچه در سرزمینهای اشغالی فلسطین رخ میدهد، صورت گرفته، آمده است: پنج دانشکده این دانشگاه توافقنامههای موجود با چندین دانشگاه (رژیم) اسرائیل را به نشانه مخالفت با آنچه در سرزمینهای فلسطینی اتفاق میافتد، به حالت تعلیق در آورده و یا فسخ کردهاند.
به نوشته تارنمای لانازیوان، در درخواست امضا شده از سوی هیات علمی، کارکنان، محققان و دانشجویان دانشگاه فلورانس از کل جامعه دانشگاهی خواسته شده است تا مسئولیت جمعی خود را در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه بر عهده بگیرند.
این درخواست میافزاید: ما به طور خاص حملات مداوم (رژیم) اسرائیل به مدرسههای منطقه غزه را محکوم میکنیم زیرا در حال حاضر دسترسی به آموزش برای فلسطینان ساکن غزه به طور فزایندهای به خطر افتاده است.
به گزارش ایرنا، منابع خبری پیش تر گزارش دادند که شورای مدیریت دانشگاه معتبر «ترینیتی» در دوبلین با قطع روابط با دانشگاهها و شرکتهای اسرائیلی در اعتراض به تداوم نقض قوانین بینالمللی و انسانی توسط رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه موافقت کرده است.
این تصمیم شامل قطع همکاریهای آموزشی، پژوهشی، تجاری و همچنین پایان دادن به سرمایهگذاریها و توافقنامههای تبادل دانشجو با مؤسسات اسرائیلی است. بر اساس این تصمیم، دانشگاه ترینیتی دیگر هیچگونه تسهیل یا حمایت از همکاری با نهادهای اسرائیلی انجام نخواهد داد.
این تصمیم پس از آن اعلام شد که دانشگاه ژنو در سوئیس نیز به دلیل جنگ در غزه، همکاریهای خود را با دانشگاه عبری قدس یکی از مهمترین دانشگاههای فلسطین اشغالی قطع کرده بود.
شورای مدیریت دانشگاه ترینیتی در پی کارزار پنجروزهای از سوی دانشجویان در محوطه دانشگاه، این تصمیم را اتخاذ و از طریق ایمیل به آنان اطلاع داد. این تحرکات دانشجویی در اعتراض به جنگ و بحران انسانی در غزه شکل گرفته بود.
در پیامی که از سوی «پول فارل» رئیس شورای مدیریت دانشگاه منتشر شد، آمده است: «دانشگاه ترینیتی روابط نهادی خود را با (رژیم) اسرائیل، دانشگاهها و شرکتهای اسرائیلی قطع میکند و این وضعیت تا زمانی که نقض قوانین بینالمللی و انسانی در غزه ادامه یابد، پابرجا خواهد بود.»
ایرلند یکی از کشورهایی است که به صورت رسمی از اقدامات قانونی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بینالمللی دادگستری، به اتهام ارتکاب نسلکشی در غزه حمایت کرده است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
براساس آخرین بیانیه وزارت بهداشت فلسطین، مجموع آمار قربانیان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۸ هزار و ۷۶۵ شهید و ۱۴۰ هزار و ۴۸۵ مجروح رسیده است.
315 315
نظر شما