ایسنا نوشت:

معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس‌جمهوري طي بخشنامه‌اي، كليه دستگاه‌هاي دولتي را به ثبت‌نام و حضور در سومين جشنواره ارزيابي وب‌گاه‌هاي حاكميتي ملزم كرد.

 واحد ارتباطات دبيرخانه شوراي عالي اطلاع‌رساني اعلام كرد: در راستاي برگزاري سومين جشنواره ارزيابي وب‌گاه‌هاي حاكميتي توسط دبيرخانه شوراي عالي اطلاع‌رساني و با همكاري معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ريیس‌جمهوري، دكتر احمد بزرگیان اعلام كرد كه ضروري است تمامي دستگاه‌هاي اجرايي كشور موضوع ماده 5 قانون مديريت خدمات كشوري براي شركت در اين جشنواره و ارزيابي وب‌گاه مربوط، نسبت به تكميل كاربرگ‌هاي ارزيابي تا تاريخ 11 خردادماه كه در وب‌گاه www.nwa.ir ارائه شده است، مطابق دستورالعمل اقدام كنند.

بزرگیان در بخشنامه خود خاطرنشان كرده است كه اين ارزيابي با هدف توسعه نظام اداري الكترونيكي در كشور و فراهم آوردن الزامات آن به منظور ارائه مطلوب خدمات عمومي به مردم، موضوع بند 15 سياست‌هاي كلي نظام اداري ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري- مدظله‌العالی- در تيرماه سال جاري برگزار مي‌شود.

جوایز اصلی این دوره از جشنواره شامل جایزه وب‌گاه برتر در زمینه اطلاع‌رسانی، جایزه وب‌گاه برتر در زمینه تعامل سازمانی و جایزه وب‌گاه برتر در زمینه تراکنش مالی است. همچنین جوایز ویژه این جشنواره شامل جایزه وب‌گاه برتر در زمینه پاسداشت خط و زبان فارسی، جایزه وب‌گاه برتر در زمینه رعایت استانداردهای وب و جایزه ویژه درگاه جامع خواهد بود.

ارزیابی‌های تخصصی این دوره در 5 سطح خواهد بود. سطح اول شامل موجودیت با هدف ارزیابی چگونگی ارائه اطلاعات پایه توسط وب‌گاه‌ها، سطح دوم شامل مدیریت اطلاعات و محتوا با هدف ارزیابی مکانیزم‌های سازماندهی، دسته‌بندی و ارائه محتوا در وب‌گاه‌ها، سطح سوم شامل تعامل و مدیریت دانش با هدف ارزیابی مکانیزم‌ها و سازوکارهای تعاملی، کیفیت ارائه خدمات، استانداردهای وب و مدیریت و خلق دانش در وب‌گاه‌ها، سطح چهارم شامل تراکنش با هدف ارزیابی مکانیزم‌های امنیتی، تراکنشی و مالی در وب‌گاه‌ها و نهایتاً سطح پنجم شامل درگاه جامع با هدف ارزیابی وضعیت و کیفیت وب‌گاه‌ها به لحاظ ویژگی‌های درگاه‌ جامع در نظر گرفته شده است.

این ارزیابی به طور دو سالانه برگزار می‌شود و با اعلام نتایج، وب‌گاه‌هایی که نسبت به دوره قبل نیز در ارائه این سرویس‌ها پیشرفت داشته‌ و تلاش مضاعفی برای ارائه خدمات الکترونیکی به مردم کرده‌اند، اعلام و از آن‌ها تقدیر به عمل خواهد آمد.
2121

کد مطلب 214369

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =