یکی از فرستادگان سازمان ملل به مالی گزارش داد که این حمله به شدت اقدامات دیپلماتیک برای حلوفصل بحران در این کشور غرب آفریقا را در معرض خطر قرار داده و پیشنهاد کرد که امکان دارد سایر موارد و عقاید در حل بحران در مالی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، تنها چند ساعت پس از ترک میانجیگران از مالی، هزاران تن به حالت اعتراض به خیابانها آمده و به سمت دفترهای دولتی مالی هجوم بردند. این در حالی است که میانجیگران برای متقاعد کردن رهبران کودتا به منظور پذیرش بازگشت به حکومت دموکراتیک 12 ماهه "دیانکوندا ترائوره"، رئیس جمهور دولت انتقالی تلاش میکردند.
تظاهرکنندگان به سمت نیروهای امنیتی حمله کرده و راه خود را به سمت دفترهای ترائوره در "کولوبا" گشودند. این دفاتر از زمان کودتای نظامی در 22 مارس سال جاری میلادی خالی بودند.
49261
نظر شما