مردم سالاری در سرمقاله خود با عنوان«ترمز دستی را بکشید» نوشت:

* در طول تاریخ کم نبودند سیاستمدارانی که شعارهای رنگارنگی دادند اما جامه عمل بر آن نپوشاندند؛ در این حال ملت‌ها همه رویدادها را در ذهن خود ضبط کرده‌اند. در خرداد سال 1384 گفته شد که پول نفت بر سر سفره مردم می‌آید، اما امروز به جای پول نفت این تورم و گرانی است که بر سر سفره مردم آمده است. اگر چه ظرف چندین سال گذشته وجود تورم یک پدیده ملموس توام با زندگی روزمره ایرانیان بوده است. متاسفانه ظرف 6 ماه گذشته نرخ تورم به شکلی افسار گسیخته شروع به تاختن کرد به گونه‌ای که افسار آن از دست همه خارج شده است؛ یا حداقل کنترل آن کمی دشوار می‌نماید. در این حال و هوای خوشایند معاندین و دشمنان جمهوری اسلامی، به ناگاه علی‌رغم وعده‌های جدی دولت مبنی بر عدم افزایش قیمت نان تحت هر شرایطی، قیمت نان با افزایش 30 درصدی، بسیاری را شوکه کرد. نگاه قاطعانه برخی جراید همصدا با برخی مقامات دولتی در مورد گران نشدن نان و اقداماتی از این دست، آیا مردم را به سوی رسانه‌های بیگانه سوق نمی‌دهد؟ پدیده شومی که در طولانی مدت پایه‌های اعتماد مردم به دولت را همانند موریانه می‌خورد و ذهن مردم را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. راستی آیا دولتمردان برای خرید نان در صف نانوایی می‌ایستند؟! مدیری که زیر باد کولر نشسته چای می‌نوشد باید هم بگوید وضع اقتصادی مردم خوب است. ایران فاصله فاحشی با کشورهای فقیر و قحطی زده آفریقایی دارد و شاید هم کسی از گرسنگی نمیرد اما وضعیت زندگی بسیاری از مردم برازنده آنها نیست.
* راستی از نوروز 91 تا امروز چند کارگر از کارخانه ها اخراج شدند؟مبادا کسی در بدنه نظام جمهوری اسلامی ایران بنا به گفته مقام معظم رهبری دچار خود شیفتگی و غرور شده باشد و خود را در راس همه امور ببیند و عزم اجرای همه امور را به صورت شخصی داشته باشد.گرانی نان با گرانی گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، لبنیات، سبزیجات و میوه، شکر، آب، برق، گاز و هزاران اقلام مورد نیاز ملت متفاوت است. نان قوت غالب مردم ایران اسلامی و حتی بسیاری از کشورهای جهان است. در دوران ذلت تسلط متفقین در دوران جنگ جهانی دوم، 17 آذر سال 1321 همین شهر تهران که در میان غبار و دود گم شده است، در پی قحطی نان گروهی به مجلس حمله کردند و گروهی دیگر به خانه نخست وزیر نظام‌السلطنه یورش بردند.سالیان سال ایران صادرکننده عمده غله بود اما به دلیل کارشکنی نیروهای متخاصم متفقین که سرزمین پارس را تصاحب کرده بودند با ارسال غله ایران به شوروی و چاپ بی‌رویه پول توسط دولت وقت، ایران را دچار قحطی مرگباری کردند.آقایان پاستورنشین در میان یورش بی‌رحمانه گرانی به ملت و فرصت‌طلبی دشمنان گاهی در سیاست‌های خود تجدیدنظر کنند و حتی ترمز دستی کشیده شود. آیا مجلس شورای اسلامی در مقابل نارضایتی شدید مردم و تبعات ناخوشایند گرانی، تنها به نطق‌های آتشین بسنده خواهد کرد؟
/29217
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 220226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • قالهر IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳
    7 0
    سر مقاله جالبي است اميدوارم گوشي شنوا و چشمي بينا براي شنيدن و خواندن چنين مطالبي وجود داشته باشد تا بعد از شنيدن و خواندن عملي هم در جهت كاستن فشار اقتصادي از دوش اين ملت وجود داشته باشد .
  • ماهان IR ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳
    1 0
    واقعا آفرین به غیرت این روزنامه مردم سالاری
  • سمیه IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳
    1 0
    اللهم عجل لولیک الفرج..........
  • یاسر IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳
    1 0
    جانا سخن از زبان ما میگویی. وقتی پاداش یک مدیر مخابرات 1000000000 باشد (برای سایرین که اعلام نشده!!) آیا او غم نانش هست؟
  • بدون نام IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳
    1 0
    آخ! حرف دل ما رو زدی ما که از مسئولین به کل نا امید شدیم اللهم عجل لولیک الفرج
  • بدون نام EU ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳
    1 0
    مجلس بسنده خواهد کرد.
  • زاهد IR ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    0 1
    خورشید پشت ابر نمی مونه اونهایی که بر علیه دولت خدمتگذار کار می کنند اگر کسی نتونه دستشون رو روکنه مطمئن باشید خدا رو می کنه. پشت پرده گرونی راه می ندازن بعد هم میزارن به گردن دولت، دولت چرا بايد خودشو با این گرونی ها خراب کنه!!! اینا کار کسایی که دارن می سوزن 7 ساله دارن می سوزن حالا کارشون اینه گرونی راه میندازن بعد اگه دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری اونوقت همه چیز دو باره ارزون میشه !!!