تحقيقات نشان ميدهد: كودكان شهري بيشتر در معرض ابتلا به حساسيتهاي غذايي هستند.
محققان با بررسي بر روي بيش از 38 هزار كودك در مناطق مختلفي از ايالات متحده دريافتند كه 9.8 درصد از كودكان شهري در مقايسه با 6.2 درصد از كودكان روستايي به حساسيتهاي غذايي دچار هستند.
محققان با اشاره به نتايج اين تحقيق اظهار كردند: علائم اين حساسيتها شامل مشكلات تنفسي، تورم گلو و افت فشار خون است.
دكتر روچي، استاديار بيماريهاي كودكان در دانشكده پزشكي فينبرگ در دانشگاه نورث وسترن بر اساس نتايج اين تحقيق ميگويد: محيط در پيشرفت حساسيتهاي غذايي نظير بيماري آسم ميتواند تاثيرگذار باشد.
طبق تحقيقات، 5.9 ميليون كودك كمتر از 18 سال يا يك نفر از 13 كودك، حساسيت غذايي دارند.
301301
نظر شما