ایسنا نوشت:

روانشناسان در یک مطالعه جدید دریافتند: استرس مزمن در طول دوره بارداری امتیازات و فوایدی را که قرار است در ازای بارداری در اختیار بدن مادر قرار دهد خنثی و بی‌اثر کرده و در نتیجه این محرومیت می‌تواند یکی از دلایل مهم ابتلا به افسردگی پس از زایمان باشد.
 محققان با مطاعه بر روی موش‌ها دریافتند: در موش‌های مادری که در وضعیت طبیعی روانی هستند، در دوران بارداری ارتباطات بین سلول‌های مغزی مربوط به یادگیری، حافظه و خلق و خو افزایش پیدا می‌کند اما در مقابل در مغز موش‌های مادری که در این دوران تحت استرس قرار می‌گیرند، این افزایش مشاهده نمی‌شود.

به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، دکتر بنیدیتا لئونر استادیار روانشناسی و علوم اعصاب در دانشگاه اوهایو به همراه دستیارانش روی انواعی از سلول‌های مغزی مطالعه کردند که برای تبادل اطلاعات با سایر نورون‌ها (سلول‌های عصبی) استفاده می‌شوند.

آنها دریافتند تعداد این سلول‌ها در دوره بارداری بیشتر می‌شود. اما استرس از جمله عوامل تاثیرگذاریست که مانع از افزایش تعداد این سلول‌ها می‌شود.

این متخصصان حتی متوجه شدند که موش‌های مادر تحت استرس از تعامل جسمی کمتری با نوزادان خود برخوردار هستند. این رفتار در عین حال در مادرانی که دچار افسردگی پس از زایمان می‌شوند، قابل مشاهده است.
301301

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 251597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =