۰ نفر
۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۸

پژو 405 ایران خودرو و پراید گروه سایپا در صدر جدول پر شکایت‌ترین خودروهای داخلی قرار دارند.

دنیای اقتصاد نوشت:

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صنایع و معادن گفت: طبق آخرین آمار موجود، میزان شکایت مشتریان از تندر-90 ایران خودرو و پارس خودرو کاهش یافته، چراکه این دو شرکت دیگر مانند گذشته، تعهدات عقب افتاده چندانی در قبال این محصول ندارند.

مهدی داداشی در عین حال با تاکید بر اینکه هنوز هم مشتریان نسبت به تاخیر تندر-90 شاکی هستند، افزود: شکایاتی که در زمینه خودروهای داخلی به وزارت صنایع می‌رسد، موارد مختلفی نظیر تعهدات عقب افتاده، کیفیت و خدمات پس از فروش را شامل می‌شود، این در شرایطی است که شکایات صورت گرفته از تندر، به تعهدات عقب افتاده این محصول مربوط است.

وی با تاکید بر این‌که تندر-90 دیگر در راس شکایات مشتریان قرار ندارد، گفت: در حال حاضر پژو 405 پرشکایت‌ترین خودرو به حساب آمده و پراید نیز در مکان بعدی قرار دارد.

به گفته داداشی، عمده شکایاتی که مشتریان از این دو محصول دارند، به کیفیت آنها مربوط می‌شود.

اظهارات مدیرکل دفتر پاسخگویی به شکایات وزارت صنایع، در حالی است که پراید پرتیراژترین و پرفروش‌ترین خودرو کشور محسوب می‌شود و پژو 405 نیز از لحاظ تیراژ و فروش، دومین محصول خودروسازی و بازار ایران به حساب می‌آید.

کد مطلب 25542

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حكمت IR ۰۷:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۹
    0 0
    البته آمار وقتي دقيق تر ميشود كه تعداد شكايات دريافتي هر خودرو به تعداد كل آن نوع خودرو تقسيم شده و نسبتي به دست آيد. بديهي است كه پرايد و پژو كه بيشترين تعداد در كشور را دارند ناراضيان بيشتري هم داشته باشند.
  • محمد IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۹
    0 0
    اينجانب يكدستگاه پرايد از سايپا تحويل گرفتم و از همان اول ايراد زيادي داشت ولي با وجود مراجعات زياد و مكرر هيچگونه اقدام مفيدي از طرف سايپا انجام نگرفت و نهايتا باوجود ايتكه قيمت يكدستگاه پرايد سالم از من گرفتند همان پرايد معيوب را به من دادند و دليلشان اينست كه خيلي از پرايد ها همينطوراست.

آخرین اخبار