نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار «شهر» با تایید وجود نیترات در آب شرب تهران گفت: این نیترات از زمانی که به دلیل خشکسالی مجبور به استفاده از آب چاه ها شدیم به آب شرب اضافه شد.
مرندی با بیان اینکه آب چاه ها همراه با آب پشت سدها به عنوان آب مصرفی در تهران مصرف می شود، خاطرنشان کرد: هرچه میزان استفاده از این آب های چاهی زیاد تر شود آلودگی های نیتراتی نیز افزایش می یابد.
وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: با این حال تصور نمی شود که این میزان نیترات در آب باعث آلودگی شود که به سلامت شهروندان ضرر بزند.
علیرضا مرندی افزود: با ادامه برداشت از آب های زیرزمینی احتمالا بروز مشکلات دیگر برای آب نیز وجود دارد که شور شدن آب یکی از این مشکلات خواهد بود.
وی در رابطه با ایده جداسازی آب مصرفی و شرب شهروندان تهرانی گفت: این ایده بسیار پسندیده است اما نیازمند صرف هزینه های بسیاری است .اما در نهایت در مقایسه با هزینه هایی که برای تصفیه آب می شود و میزان آبی که در تهران به شیوه های مختلف شست و شوی حیاط و ماشین هدر می رود به صرفه خواهد بود.
نظر شما