حاج سعید قاسمی خبر خبرگزاری ایلنا را تکذیب کرد و گفت: این خبرگزاری به نقل از من نوشته که دیپلماسی احمدی نژاد ذلیلانه است.

به گزارش رجانیوز حاج سعید قاسمی در گفت و گو با ایرنا با اشاره به سخنرانی اش در همایش قبلتین چند روز قبل در دانشگاه علوم پزشکی یزد، افزود: بنده گفتم اگر دیپلماسی ذلیلانه بوده و قوی نباشد، اینگونه خواهد شد که امارات هر گاه بخواهد برای ما خط و نشان می کشد.

وی با بیان اینکه مطلب تحریف شده از وی در روزنامه های اندیشه نو و اعتماد تیتر شده است، اظهار داشت: من همواره تاکید کرده ام که مواضع احمدی نژاد، تفکر و اندیشه های امام را احیا کرد و خط بطلانی بر تفکر معامله با آمریکایی ها کشید.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: مردم به دلایل متعدد و به خاطر همین مواضع احمدی نژاد، او را در داخل و خارج از کشور دوست دارند.

قاسمی با اشاره به فتنه های بعد از انتخابات اضافه کرد: سعودی ها و شبکه تلویزیونی العربیه در اقدامات شیطنت آمیز پیشتاز دامن زدن به ناآرامی ها بودند که اگر با آنان به طور قوی برخورد نکنیم، رفتار نادرست خود را تکرار می کنند.

این استاد دانشگاه گفت: ما از رییس جمهور می خواهیم که با مصر، یمن و عربستان انقلابی برخورد کند.

قاسمی در پایان تصریح کرد: البته این نخستین بار نیست که این رسانه های اصلاح طلب دست به تحریف سخنان بنده می زنند.

کد مطلب 26725

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار