- نتایج یک نظرسنجی تلویزیونی نشان داد که بالغ بر 52 درصد کاربران موبایل در ایران از خدمات اپراتور تلفن همراه خود رضایت ندارند و سرعت پایین اینترنت موبایل و گرانی نرخ مکالمات با تلفن همراه از جمله مشکلات این مشترکان عنوان شده است. به گزارش خبرنگار مهر، در پی نظرسنجی که از مشترکان تلفن همراه 3 اپراتور موبایل در کشور در یک برنامه تلویزیونی صورت گرفت 52 درصد از این مشترکان تاکید کردند که با توجه به هزینه ای که پرداخت می کنند از کیفیت خدمات اپراتور تلفن همراه خود رضایت ندارند. هشتمین برنامه تلویزیونی ثریا به موضوع مخابرات در دو حوزه استفاده از توان داخلی در ساخت تجهیزات و خدمات ارزش افزوده اختصاص یافت که در این برنامه، طی یک سوال پیامکی تقریبا 48 درصد از شرکت کنندگان از کیفیت خدمات ارائه شده از سوی اپراتور تلفن همراه خود رضایت داشتند و 52 درصد نیز از این خدمات راضی نبودند؛ درهمین حال سرعت پایین اینترنت موبایل، گرانی نرخ مکالمات و نبود خدمات ارزش افزوده کاربردی از جمله دغدغه های مشترکان تلفن همراه عنوان شد. پیش از این نیز معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با مهر اعلام کرد که بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که شبکه اپراتورهای موبایل از نظر میزان مکالمات موفق، در 7 استان وضعیت مطلوبی ندارند. حسن رضوانی گفته که شبکه اپراتور اول براساس در زمینه "میزان برقراری مکالمات موفقیت آمیز" با آنچه که در پروانه و مصوبه فعالیت آن آمده تفاوتهای بارزی دارد به نحوی که این شاخص در 7 استان وضعیت مطلوبی را نشان نمی دهد. در این راستا از نظر "میزان انتقال موفق مکالمات"، این اپراتور در 19 استان وضعیت مطلوبی نداشته و شبکه این اپراتور در یکی از استانها از نظر "میزان قطعی در کانال های ترافیکی" که مربوط به قطعی کانال های بین اپراتوری میشود وضعیت مطلوبی را نشان نمی دهد. معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری در مورد بررسی عملکرد اپراتور دوم تلفن همراه نیز به مهر گفت: بررسی شبکه این اپراتور براساس شاخص "میزان مکالمات موفقیت آمیز" نشان می دهد که وضعیت این شبکه در 7 استان کشور مطلوب نیست؛ در این راستا "میزان انتقال موفق مکالمات" این اپراتور در 4 استان مطابق با شاخص های مدنظر نیست و شاخص "میزان قطعی در کانال های ترافیکی" براساس مفاد مدنظر پروانه فعالیت و مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات مطلوب ارزیابی میشود. رضوانی در مورد عملکرد اپراتور سوم تلفن همراه نیز گفت: از آنجایی که این اپراتور ابتدای فعالیت خود است فاصله زیادی با شاخص های مدنظر در پروانه فعالیتش دارد و باید نسبت به بهینه سازی شبکه اش اقدام کند.
- نخستین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی با فرارسیدن سی و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر از سوی جزب الله سایبر و انجمن بازی سازان انقلاب اسلامی برگزار میشود. به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن حیدری دبیر جشنواره و نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی امروز یکشنبه در نشست خبری به تشریح اهداف و برنامه های مدنظر برای برپایی این نمایشگاه پرداخت و گفت: این نمایشگاه 25 بهمن تا سوم اسفندماه امسال در 6 بخش اصلی در مصلی امام خمینی تهران برگزار میشود. وی با بیان اینکه معارف اسلامی و اهل بیت، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جنگ نرم، بیداری اسلامی و سبک زندگی ایرانی اسلامی بخش های اصلی این نمایشگاه را در حوزه رسانه های دیجیتال و براساس محتوا تشکیل می دهد اظهار داشت: برگزاری کارگاهها و نشستهای تخصصی در حوزه فضای سایبر و انقلاب اسلامی، بازی سرای ایرانی اسلامی، برپایی پاتوق ها و مناظره ها پیرامون مباحثی همچون شبکه های اجتماعی و فیلترینگ در حوزه سیاستگذاری و نوع حرکات سیاسی در فضای مجازی از جمله بخش های فرعی این نمایشگاه را تشکیل می دهند.
- رئیس ستاد بومی سازی فناوری اطلاعات و ارتباطات تولیدات داخلی محصولات این حوزه را در شرایط برابر بسیار بهتر از تولیدات مشابه خارجی عنوان کرد و گفت: انتظاراتی که اپراتورهای مخابراتی و ارتباطی از تولید کنندگان داخلی تجهیزات مخابراتی دارند بالا است. به گزارش خبرگزاری مهر، محمود لیائی با اشاره به مشکلات موجود بر سر تولید تجهیزات داخلی در حوزه مخابرات و ارتباطات و اقدامات مدنظر ستاد بومی سازی فاوا اظهار داشت: در حوزه تولید تجهیزات مخابراتی در داخل کشور دچار یک دور باطل شدهایم. رئیس ستاد بومی سازی فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه تولیدات داخلی تجهیزات مخابراتی باید در داخل کشور خریدار داشته باشد، افزود: چنانچه اپراتورهای داخلی در کشور که تعدادشان نیز محدود است محصولات تولید داخل را خریداری نکنند تولید کننده تجهیزات مخابراتی نمیتواند امیدوار به تولید محصول مناسبی باشد. لیائی با تاکید براینکه انتظاراتی که اپراتورها از تولیدکنندگان داخلی دارند بالا است گفت: در مقایسه با محصولات خارجی که به صورت نقدی ازسوی اپراتورهای مخابراتی ایرانی خریداری میشود تولیدکنندگان داخلی، اول باید محصولاتشان را ثابت کنند و بعد از اینکه توانستند تایید اپراتورها را بگیرند موضوع پرداختهای آنها به صورت قسطی صورت میگیرد.
5656
نظر شما