واحد مرکزی خبر نوشت:

بارش شدید باران و جاری شدن سیل، زندگی روزمره مردم در تایوان را مختل کرده است.
بارش شدید باران در روز شنبه منجر به آبگرفتگی و جاری شدن سیل در بسیاری از جاده ها و خیابان های تایوان شد. بارش بی وقفه باران از صبح دیروز در کائوسیونگ آغاز شد و آبگرفتگی خیابان های این شهر را به همراه داشت. ارتفاع آب نیز که هنگام عبور خودروها در خیابان ها گاه تا یک متر می رسید، آبگرفتگی جاده ها، خرابی خودروها و سرگردانی رانندگان آنها را به همراه داشت.
بارندگی، همچنین منجر به افزایش سطح آب در رودخانه لائونونگ شد که به رود گائوپینگ در نزدیک شهرکائوسیونگ می ریزد. طغیان آب این رودخانه نیز منجر به جاری شدن سیل و آبگرفتگی جاده کنار رودخانه در امتداد مسیری به طول هزار و دویست متر شد. وزارت راه و جاده سازی تایوان اعلام کرد جاده سیل زده احتمالاً تا بیست و پنجم ماه مه بسته خواهد بود.
بر اساس پیش بینی مراکز هواشناسی محلی در تایوان، بارش باران در این جزیره و بالاخص مناطق غربی آن در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه ادامه خواهد داشت.
پِنگ چی مینگ، کارشناس هواشناسی گفت:« سامانه ابرهای بارشی ناگهان تقویت می شود و بارش سنگین باران را به همراه خواهد داشت. میزان بارندگی ها نیز به پنجاه تا صد میلیمتر در هر ساعت افزایش خواهد یافت. احتمال بروز فجایع طبیعی بسیار بالا است.»
301282

کد مطلب 293863

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین