۰ نفر
۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳

ایرنا نوشت:

دفتر سخنگوی دولت، سخنان منتسب به دکتر نوبخت که در یک خبرگزاری منتشر شده بود را تکذیب کرد.
یک خبرگزاری داخلی، صبح امروز با انتشار خبری به نقل از دکتر نوبخت سخنگوی دولت نوشت: "فریدون دستیار ویژه رییس جمهور نیست". این خبرگزاری همچنین در جمله ای دیگر منسوب به دکتر نوبخت خبر داده بود که برای حضور رییس جمهور در دانشگاه تهران "هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده" است.
به گزارش شبکه ایران ساعاتی پس از انتشار این خبر، دفتر سخنگوی دولت اظهارات منسوب به دکتر نوبخت را نادرست خوانده و تکذیب کرد. در اطلاعیه دفتر سخنگو آمده است: ضمن تکذیب خبر منسوب به دکتر نوبخت در یکی از خبرگزاری ها مبنی بر اینکه "فریدون دستیار ویژه رییس جمهور نیست"، اعلام می شود ایشان دستیار ویژه رییس جمهور هستند و خبر اعلام شده از قول سخنگوی محترم دولت، صحت ندارد."
دفتر دکتر نوبخت همچنین ضمن رد مطلب دیگر این خبرگزاری مبنی بر عدم حضور رییس جمهور در دانشگاه تهران، اعلام کرد: این برنامه لغو نشده است و رییس جمهور طبق برنامه قبلی در دانشگاه تهران حضور خواهد یافت.
دفتر سخنگوی دولت ضمن قدردانی از زحمات رسانه ها، بار دیگر خواستار دقت نظر جامعه رسانه ای کشور در انتشار اخبار مربوط به حوزه دولت شده است.

4949

کد مطلب 317139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    3 0
    قابل توجه دوستان. رسانه مورد نظر، خبرگزاری تسنیم بود. در ضمن خبرگزاری تسنیم متشکل از بخشی از نیروهای خبرگزاری فارسه. صرفا جهت اطلاع
  • علی آقا IR ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    2 0
    این خبر گزاری فارس هر چند وقت یکبار باید یه شیطنتی بکنه ، بعضی ها کلا دوست دارن این دولت با حاشیه همراه باشه .
  • نيما IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    2 0
    آنچه كه مسلم هست موج جديد چندجانبه‌اي هست كه متأسفانه قصد تخريب وجهه دولت رو در بين مردم داره. اميدوارم مردم عزيز به شايعات و تحركات افراطي‌ها توجهي نداشته باشند
  • بی نام A1 ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    4 0
    ببین این افراطیون به چه حرکات ضایعی که متوسل نمیشن برای آزار و اذیت دولت.
  • مهربان توسی A1 ۰۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    1 0
    هدف خبرسازها چیست؟
  • مهربان IR ۰۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    0 0
    قصد مردم آزاری نمی خوان مردم کمی آسایش و آرامش فکری داشته باشند فقط به منافع خودشان فکر می کنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین