ایسنا نوشت:

یک کارشناس مسائل فناوری اطلاعات معتقد است: انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت کشور، یک مدل حاکمیتی است و ما در این زمینه نمی‌توانیم دخالت چندانی داشته باشیم که این انحصار وجود داشته باشد یا خیر و باید مطیع بود.

محمدعلی یوسفی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد: در رابطه با کیفیت سرویس‌های اینترنتی هرکسی که سرویسی را تهیه می‌کند باید تامین کنندگان آن را ارزیابی کرده باشد و براساس پارامترهای مثبت آن‌ها را انتخاب کند.

او ادامه داد: برای مثال ما لینک‌هایی را داریم که کیفیت مناسبی ندارند ولی نگاه من این گونه است که اگر اتفاقات درون کشوری را بیشتر تحلیل کنیم می‌توانیم به روشی درست دست یابیم. برای مثال اصلاح کردن روش توزیع پهنای باند می‌تواند برروی بحث کیفیت اینترنت در کشور تاثیر زیادی داشته باشد تا اینکه تنها موضوعاتی مانند این را مطرح کنیم که تامین کننده شمالی زیرساخت عملکردی بهتر از تامین کننده جنوبیش دارد.

این عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در رابطه با ورود پهنای باند به کشور توسط شرکت‌های خصوصی گفت: به نظر من ورود بخش خصوصی به بحث ورود پهنای باند به کشور نه تنها وضعیت را بهبود نمی‌دهد بلکه باعث بدتر شدن کیفیت سرویس‌ها و قیمت آن خواهد شد. ورود پهنای باند به کشور در دست ارگانهای حاکمیتی است درصورتی که سیستم‌های درون سازمانی بهبود پیدا کند کافی است.

وی همچنین در مورد خصوصی بودن شرکت مخابرات اظهار کرد: اولویت موضوعی که در رابطه با مخابرات وجود دارد این است که نوع تجارت شرکت‌های خصوصی با شرکت مخابرات به یک صورت است و ناخوداگاه در تمام لایه‌های دو سازمان تقابلی ایجاد می‌شود. با توجه به اینکه شرکت مخابرات یک شرکت مادر است کار بسیار سخت می‌شود و از لحاظ رقابتی نیز شرکت‌ بزرگتر سعی می‌کند برای شرکت‌هایی کوچکتر محدودیت‌هایی را بوجود آورند.

به گفته او شرکت مخابرات در بعضی از نقاط کشور به سایر شرکت‌ها بستر انتقال را ارائه نمی‌دهد و دلیل این موضوع را نبود امکانات مطرح می‌کند اما شرایطی هم برای بوجود آوردن امکانات بوجود نمی‌آورد. این درحالی است که امکانات در بعضی از استان‌ها وجود دارد و با این حال این شرکت اعلام می‌کند که امکانات برای ارائه دادن بستر اینترنت نداریم.

یوسفی‌زاده در پایان راه حلی برای بهبود وضعیت کیفیت اینترنت در کشور ارائه داد و گفت: برای بهبود وضعیت سرعت باید نوع توزیع را بهینه کرده و مشکلات شبکه را حل کنند و علاوه بر این موضوعات از شرکت‌هایی که محتوای پرترافیک را به داخل کشور وارد می‌کنند حمایت کند.

 

56503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 323295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =