چرا مردم، آتش نشان فداکار را از نام ماندگار سال1392 می دانند؟

زبانه های آتش به طبقه دهم رسیده. دود همه جا را برداشته و فریاد های از سر استیصال دخترک جانکاه است.

گرمی حرارت و دود راهی برایش نگذاشته غیر از فرار به سوی مرگ. به سوی پریدن از فاصله بعید و نشستن به انتظار معجزه. اشک هایش اما انگار عرش را به لرزه درآورده که ناجی از راه می رسد. ناجی زردپوشی که قبل از این شاید نامش را تنها خانواده اش می شناختند اما اوست که تاریخ را برای خود ، همه همکاران زحمتکش و خانواده اش از نو می نویسد. او که ایثار را دوباره برای مان معنی می کند. «امید» است که امید را به زندگی دخترک 9 ساله بر می گرداند.

این بار این تصویر را همه با تمام وجود لمس می کنند. این دیگر روایتی نیست که از خاطرات روزهای دفاع که قابی کلیشه ای باشد برای همه فیلم های ژانر دفاع مقدس. او در دل آتش از جان می گذرد و رزمنده وار ماسک از صورت می گشاید ، به صورت دخترک می زند و نفس را دوباره هدیه اش می کند. چه تلخ که این کارش نفس را بر زندگی دنیوی اش می بندد. امید ، امیدعباسی و عصر روز 24 اردیبهشت ماه. او با این کارش نه فقط که یک دختر بچه را از مرگ حتمی نجات می دهد که باز یادمان می آورد رسم ایثارگری را. او می رود اما قلبش تا ابد می تپد در دل تاریخ ایران .

امید عباسی آتش نشان فداکاری که روز 24 اردیبهشت به زبانه های آتش زد تا جان دختر بچه 9 ساله را نجات دهد یکی از انتخاب های شما مردم قدرشناس است. یکی از 8 انتخاب نهایی برای حضور در جمع چهره های سال .

1717

 

کد خبر 344258

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    14 1
    مردم آرزوی چیزی را دارند که ندارند...از خود گذشتگی در حد این بزرگوار آرزوی هر انسانی است....مردم ما که در زمستان آلودگی هوای کشنده را می دیدند و با بیرون نیاوردن ماشین کوچکترین گذشتی در حق کودکان و سالمندان و همینطور بقیه نمی کردند معلومه که وجدان درد دایمی دارند
  • بی نام IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    9 1
    بر خلاف انتخابات ریاست جمهوری راستش بین گزینه ها آدم میمونه به کدوم رای بده همشون ماهند. کاش میتونستم به چند تااشون رای بدم
  • بی نام IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    9 0
    جواب تیتر شما این است که دیگر کسی وبخصوص دولتمردان و حاکمان ایران دل بر کسی نمی سوزانند تا چه بر سد به این که کسی جانش را برای دیگری بدهد
  • بی نام SE ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    45 2
    خبرآنلاین یادت باشه امید عباسی چهره ماندگار تمامی سالهاست نه فقط سال 92.
  • مصطفی IR ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    7 0
    روحشان شاد.آرامش نثار زندگی همه خادمان ملت.آنانکه زندگیشان وقف جامعه است.
  • مردم A1 ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    5 1
    پروردگار مهربان این انسان شریف و فداکار را قرین رحمت ابدی خویش قرار داده و بیامرزاید . در سرزمین پارس بسیارند از این بزرگ مردان و بزرگ زنان . شرافت و ابدی بودن نام ایشان بسنده به دل مردمان قدرشناس و ستایشگر ایشان است نه تبلیغات و شخصیت سازیهای پوچ با رنگ و بوی سیاسی یا اقتصادی ، همان بهتر که نام و یاد این انسانهای با شرف در قلبهای پاک ، جاودان مانده و به پاکی ستوده شود .
  • بی نام IR ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    26 0
    با احترام به اقای ظریف. زنده یاد امید عباسی چهره ماندگار 92 است
  • بی نام NL ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    8 1
    چون در ايران كنوني كمند چنين انسانهايي
  • منصوره IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    10 0
    اشک توی چشمام حلقه زده . لحظات سختی رو تجربه کرده واقعا نمیدونم چی باید بگم. اما میدونم به خاطر همین کار بی نظیری که کردن دوسشون دارم. روحشان شاد. دوس دارم همه به هم کمک کنند. همه خوب باشن. همه ی مردم .
  • بی نام IR ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    10 0
    خدایش بیامرزد.