فارس نوشت:

یک روانشناس گفت: بر خلاف تصور هر چه مرد مقتدرتر و مسئولیت پذیرتر باشد استرس بیشتری را تحمل می‌کند. یک زن عاقل می‌داند چگونه با همسرش رفتار کند اما معمولاً زنان بلندپرواز که شغلشان را به منزل می‌آورند، در این زمینه ناموفق هستند.

اصغر کیهان‌نیا گفت: مردان معمولاً نان‌آور خانواده هستند و بیشترین مسئولیت بر عهده آنان است به همین دلیل استرس بیشتری را تحمل می‌کنند. هیچ کاری در دنیا بدون استرس نیست بنابراین نسبت به مقدار استرس فرد شاغل تحت فشار روانی قرار می‌گیرد.

او گفت: مردان هرچه مقتدرتر و مسئولیت‌پذیرتر باشند استرس بیشتری را تحمل می‌کنند، مرد سلطان خانواده است و تعهدات بیشتری نسبت به افراد خانواده دارد، از این رو فشار روانی بیشتری را تحمل می‌کند، از طرفی احتمال بیکاری، بیم از بیکاری و حتی چند شغله بودن می‌تواند استرس‌زا باشد.

او ادامه داد: هیچ پژوهشی ثابت نمی‌کند که مردان به لحاظ روحی و روانی از زنان قوی‌تر باشند و این بسته به تربیت گذشته افراد دارد. گاهی روحیه روانی یک زن بالاتر است و گاهی برعکس و نمی‌توان گفت به دلیل استخوان‌بندی قوی کسی توانایی روحی بیشتری داشته باشد.

این مشاور روانشناس گفت: جامعه به مردان بیشتر میدان می‌دهد تا زنان و به دلیل فرصت اجتماعی بیشتری که به مردان داده می‌شود انتظارات بیشتری نیز از آنها می‌رود به همین دلیل آنها ناچارند نقاب به چهره زده و خود را قوی نشان دهند و این مسئله اضطراب و تشویش در آنان ایجاد می‌کند.

این متخصص بهداشت روان درباره راهکار کاهش استرس در مردان، گفت: ما نمی‌توانیم جلوی باران را بگیریم اما چتری به ما داده‌اند تا خیس نشویم، مردان برای تحمل استرس کمتر و اختلالات روانی باید به چند نکته توجه کنند؛ نظم بالاترین نقش را در زندگی افراد دارد، برنامه‌ریزی موجب آرامش بیشتر انسانها می‌شود، بهتر است مردان و حتی زنان شبها قبل از خواب مجموعه کارهایی را که فردا قرار است انجام دهند، بنویسند.

کیهان‌نیا ادامه داد: ورزش، خندیدن و تفریح می‌تواند موجب سلامت روان و کاهش استرس شود، حتی خنده مصنوعی موجب آزادشدن آندروفین مغز می‌شود و ثابت شده موقع خنده 15 عضله صورت در حرکت است.

او گفت: در هندوستان 300 باشگاه خنده وجود دارد در حالی که در جامعه ما گاهی به خنده به عنوان رفتاری ناپسند تلقی می‌شود.

او با اشاره به نقش زنان در حفظ سلامت روانی مردان گفت: زنان نقش فوق‌العاده ارزنده و آرامبخش دارند. یک زن باید روانشناسی خود و همسرش را بداند، وقتی مرد وارد خانه می‌شود از نحوه انداختن کیف، بستن در، درآوردن کفش و حتی کلید ماشین می توان حال و روز او را تشخیص داد.

او گفت: در نیم ساعت اول باید به مرد فرصت داد تا آرامش خود را به دست آورد. یک زن عاقل می‌داند که در آن لحظه باید چیزی را که همسرش میل دارد و معمولاً آن را میل می‌کند به او بدهد؛ مردان بعد از نیم ساعت می‌توانند به موضوعات دیگری فکر کنند.

این متخصص بهداشت روان گفت: وقتی در منزل آرامش برقرار باشد توانمندی مرد در بیرون از خانه مضاعف است.

او گفت: هرچند زنان نیز در جامعه فعالیت اجتماعی می‌کنند و همزمان در دو جبهه خانه و کار می‌جنگند و اتفاقاً بیشتر فرسوده می‌شوند اما نباید فراموش کرد که زنانی که رقابت‌جو هستند و استرس کار را به منزل می‌آورند نمی‌توانند در خدمت خانواده باشند.

او گفت: زنان باید درک کنند تا برای خود نیمه جانی بگذارند تا آن را خرج خانواده‌شان کنند. این موجب می‌شود تا همسر نیز در این داد و ستد شرکت کند، فراموش نکنیم که زنان بلند پرواز نمی‌توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند به ویژه آنهایی که کار را به خانه می‌برند و وقتی در منزل هستند مشغول کار هستند.

17231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 346555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    15 35
    فقط یک جمله و تمام: همونقدر که انتظار دارید زنها تو خونه بهتون برسند شما هم باید ملاحظه اعصاب داغون زنهارو بکنید
  • بی نام IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    11 32
    خداوند همه امور را به تعادل آفریده. اگر مردان از لحاظ جسمانی قدرتمند ترند اما زنان در اندیشه همه جانبه نگر تر هستند و اصولا این دو مکمل هم میباشند. اگر فعلا زنان حمله می کنند به این دلیل است که مردان کرسی های آنان را غصب کرده اند وگرنه زنان در ذات قدرت طلب نیستند.
    • علی IR ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
      23 6
      دوست عزیز فکر کنم مردان دیدشان کلی است و زنها جزئی نگرند به خاطر ساختار مغزهایشان
  • بی نام A1 ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    11 4
    اولش خوب بود اما متاسفانه آخرش خیلی تبعیض آمیز بود. و این تبعیض اثر مثبت نوشته رو معکوس می کنه.
  • بی نام A1 ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    8 11
    این روانشناس دچار پارادوکس شده است و خود را واقعا به عنوان مرد برتر از زنان میداند بر عکس انچه ادعا میکند که "مردهابه دروغ خود را مقتدرتر از زنان نشان می دهند"! این روانشناسان فقط خوب حرف میزنند بدون هیچ الگوی کاربردی درست!!!! کجای این ممکلت نظم و ارامش حکمفرماست که ایشان تجویز میکند؟!
  • بی نام IN ۰۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    11 19
    این مقاله قصد دارد فرهنگ زن ستیزی را رواج دهد .کافی است جملات ایشان را با دقت بخوانید.یک مرد سالار تمام و عیار هستند ایشان و فرق خانواده سنتی و خانواده مدنی را نمیدانند که در این نوع دوم زن و شوهر نقش های تابتی ندارند و همه چیز شراکتی و توافقی است و مرد هم شیر نیست که سلطان خانه باشد.
    • یه دختر A1 ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
      2 1
      مخصوصا اونجا که میگه" زنان دردوجبهه کار وخانه میجنگند" میخواد القا کنه که اشتغال زنان بهشون فشار وارد میکنه. درحالیکه یه مرد هم اگه سرکار نره ولی پول داشته باشه استرس کمتری داره. کلا هرآدمی اگه توو خونه ش لم بده و پول هم از آسمون براش بریزه، راحتتره. درضمن اگه شغلت رو دوست داشته باشی حتی اگه نیازمالی نداشته باشی ازش لذت میبری و این مسئله هم درباره ی هردوجنس یه جوره.
  • بی نام A1 ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
    4 0
    "همزمان در دوجبهه خانه و کار میجنگند." مگه زندگی جنگه که اینطور حرف میزنید؟ و لابد مردان در دو جبهه ی کار و خانه فوتبال دستی بازی میکنند
  • بي نام IR ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    3 1
    لعنت بر مردسالاري.