حسین ابراهیمی

پرهیز از رفتار های غیر قانونی مورد تاکید مقام معظم رهبری است. ایشان خطاب به نیروهای انقلابی که نسبت به شرایط فعلی احساس خطر می کنند هشدار دادند که مباد این افراد به عنوان قاضی رفتار کنند و بخواهند افرادی را محاکمه نمایند بنابراین ایشان این افراد را به آرامش دعوت کردند.

این رفتار هیجانی که از تحریک عده ای ناشی می شود به هیچ وجه درست نیست بنابراین ایشان آنطور که در شان مقام رهبری است در این مورد موضع گیری کردند البته مقام رهبری به کسانی که دست به آشوب زدند و قانون شکنی نمودند بارها تذکر دادند و ما امیدوار بودیم که آنان این توصیه ها را به کار بگیرند.

بعد از انتخابات ما خدمت آقای خاتمی رسیدیم ایشان تصریح کردند که به آقای موسوی و کروبی گفته است که شما نامه ای به مقام رهبری  بنویسید و در آن نامه به این مساله اشاره کنید که به نظر ما تخلف شده است اما ما نظر شما را می پذیریم و این مساله را نادیده می گیریم البته این در خواست مورد پذیرش این افراد قرار نگرفت .

این روش مدیریت و کشورداری که بخواهیم هرخواسته ای را با آشوب و شورش پی گیری کنیم وبه سرانجام برسانیم، به هیچ وجه قابل قبول نیست زیرا این قانون شکنی احساسات مردم را جریحه دار کرد و موجب شد که این اتفاقات در دل هردو جریان بماند و دلخوری ها عمیق شود به گونه ای که بعد از گذشت هفت ماه همچنان این ماجرا دنباله دارد.

در ماجراهای اخیر نه کار افرادی که به خیابان ها آمدند و قانون شکنی کردند درست بود زیرا احساسات مردم را جریحه دار کرد و نه کار کسانی که به حسینیه جماران حمله کردند درست بود چون هر دو مصداق رفتار خودسرانه است و هرگز قابل  قبول نیست و باید با هر دو گروه برخورد شود .  

اقدامات غیر قانونی در هر صورتی محکوم است حال چه اصولگرایان این رفتار را انجام دهند و چه اصلاح طلبان فرقی نمی کند زیرا چنین رفتارهایی قانون گریزی را در کشور نهادینه می کند در حالیکه رعایت قانون می تواند ما را به کمال و توسعه رهنمون کند بنابراین باید مانع چنین رفتار هایی شد و نهادهای قانونی نباید ذره ای تردید به خود راه بدهند بلکه به هر ترتیبی باید مانع این اقدامات شوند.

 عضو جامعه روحانیت مبارز و فراکسیون اصولگرایان مجلس

کد مطلب 38026

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
    0 0
    باتوجه که خودم نیز به دکتر احمدی نژادرای داده ام ازکارم نیز راضی هستم اما بر بعضی از کارهای ایشان ایراداتی وارد هست ما از ایشان انتظار بیشتری داشتیم که بالب تر کردن اقا سریعا اقای مشایی را خلع کند نه اینکه اورا جایی بذارد که اقا با هربار دیدن او ناراحتیش بیشتر بشه چرا قبل از اعلام نهایی ارا ایشان در ولیعصر جشن پیروزی گرفتند در کل چرا صداسیما به شخصی مثل اقای هاشمی که گذشته اش برای ما مشخص است اجازه دفاع نداداین کار جای انتقادها را راهم کرد وکینه کدورت ها را زیاد
  • احمدی IR ۰۹:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
    0 0
    دوستون داریم و چاکر مرام هر سه تاتون هستیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین