فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران روز پنج‌شنبه سومالی و اریتره را خطرناک‌ترین کشورها برای روزنامه‌نگاران در سال دو هزار و نه ارزیابی کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر جیم بوملها (Jim Boumelha) رئیس فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران در ادیس آبابا در گفتگو با خبرگزاری فرانسه ضمن اعلام این مطلب، سال دو هزار و نه را یکی از سخت ترین سال ها برای رسانه ها در افریقا ارزیابی کرد.

رئیس فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران که مقر آن در بروکسل است، همچنین افزود در سال دو هزار و نه، یازده روزنامه نگار در آفریقا کشته و سی و دو روزنامه نگار دیگر زندانی شدند.
وی خاطر نشان کرد در سال دو هزار و نه، نه روزنامه نگار به دست شبه نظامیان در سومالی کشته و نوزده روزنامه نگار نیز زندانی شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از آدیس آبابا، فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران در گزارشی تحت عنوان "آزادی مطبوعات در آفریقا در سال دو هزار و نه" تصریح کرد "سال دو هزار و نه یکی از سخت ترین سال ها برای آزادی مطبوعات در قاره افریقا بود."

کد مطلب 38863

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین