ایسنا نوشت:
دکتر وحید صادقیان با بیان این که بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و بهداشتی تمام محصولات تولیدی باید مشخصات کامل تولید کننده و شماره پروانه ساخت و بستهبندی از وزارت بهداشت و همچنین تاریخ تولید و انقضا را قید کنند، افزود: محصولاتی که به طور غیرمنطقی و با قیمت ارزان ارایه میشود، فاقد مشخصات لازم بوده و از مواد اولیه نامرغوب در تهیه و تولید آنها استفاده شده است. مردم باید به هنگام خرید تمام محصولات غذایی به مشخصات قید شده دقت کنند، اگر محصولاتی فاقد مشخصات ذکر شده باشد بلافاصله به ادارات نظارت بر مواد غذایی دانشگاههای علوم پزشکی گزارش کنند.
صادقیان تصریح کرد: علاوه بر تولید، شرایط نگهداری مواد غذایی نیز بسیار حائز اهمیت است. در بیشتر مواقع، احتمال فساد یا منقضی شدن تاریخ مصرف محصولات فاقد مشخصات بسیار زیاد است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: وزارت بهداشت در راستای آموزش به کارشناسان نظارتی در حوزه دانشگاهها، برنامههای آموزشی به طور وسیع برنامهریزی کرده است که در خصوص ارزیابی مخاطرات در محصولات مختلف تولیدی، کارگاههایی را در طول سال اجرا میکند.
نظر شما