خوانندگان و موسیقیدانان وسایل شخصی خود را به حراج گذاشتند تا به زلزله‌زدگان هائیتی کمک کنند.

به گزارش خبرآنلاین، حراج وسایل٬ لباس‌ها٬ سازها و ترانه‌های گروه‌های موسیقی چون «کلدپلی» و «آرکتیک مانکیز» بیش از 120 هزار پوند کمک نقدی برای زلزله‌زدگان هائیتی به همراه داشته است.

در این حراجی که از سوی سایت ای-بی برگزارشده و مدیریت آن را امیلی ایویس (گرداننده جشنواره گلستن بری) برعهده داشت، ژاکتی که کریس مارتین در تور "ویوا لا ویدا" به تن داشته به قیمت 9600 پوند به فروش رسید.

گیتار الکتریک الکس ترنز از گروه «آرکتیک مارتینز» به قیمت 4600 پوند به فروش رسید درحالیکه ترانه‌ای نوشته و اجراشده توسط دیمن آلبارن خواننده گروه « بلر اند گوریلاز» به قیمت 5650 پوند به فروش رسید.

این حراجی قرار بود طی 10 روز برگزار شود اما با توجه به استقبال ستارگان موسیقی برای عرضه برخی وسایل و اموال شخصی‌اشان به مدت 15 روز تمدید شده است.

تمامی این مبلغ بطور مستقیم به مرکز بازسازی مستقر در هائیتی منتقل می‌شود تا در راه کمک به زلزله زدگان هزینه شود.

 تلگراف / 9 فوریه

کد مطلب 43046

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

آخرین اخبار