رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: در نظام امامت و ولایت، امام و ولی فقیه محور است و ملت می‌تواند با این محور و تبعیت از آن خودش را از فتنه‌ها حفظ کند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین تقوی در هشتمین شب از برگزاری مراسم عزاداری دهه آخر صفر از سوی حزب موتلفه اسلامی ضمن تسلیت رحلت نبی گرامی اسلام و شهادت امام حسن مجتبی(ع) با تکیه بر آیات قرآن، ضرورت سامری شناسی را مورد توجه قرار داد و گفت: قبل از بازگشت حضرت موسی(ع) از کوه طور به میان قوم بنی اسرائیل و در واقع در نبود رهبر سامری خودش را ظاهر و وسوسه‌هایش را آغاز کرد و گفت که ما احتیاج به رهبر داریم. 

وی سپس به ویژگی‌های سامری پرداخت و اظهار کرد: سامری به عنوان جریان در میان هر قومی وجود دارد. هم چنین سامری‌ها دشمنان و نیروهای داخلی هستند. 

وی با بیان این که سامری القا کننده افکار انحرافی است گفت: سامری‌ها با برنامه‌های تبلیغاتی مدام اذهان را مورد حمله و هجمه قرار می‌دهند و بیشتر با جنگ نرم وارد صحنه می‌شوند. 

تقوی با تاکید بر این که جنگ سامری‌ها جنگ نرم است، اظهار کرد: القائات سامری قدرت اندیشیدن و فکر کردن را از انسان می گیرد. 

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در ادامه گفت: سامری در گمراه سازی، جریان ساز است و سعی می‌کند یک جریان فکری و فرهنگی به وجود بیاورد. سامری فتنه ایجاد می‌کند و قوم و مجموعه‌ای را به دنبال خود می‌کشد. 

وی استفاده از اشیای ملموس و قابل دید در به انحراف کشاندن مردم را یکی دیگر از ویژگی‌های سامری‌ها دانست و افزود: سامری جریان سازی را با موج آفرینی وسیع و پر سر و صدا دنبال می‌کند. هم چنین سامری‌ها سعی می‌کنند در صحبت‌های خود از شعارهای زیبا استفاده کنند؛ چنانچه کلماتی مثل آزادی، دموکراسی و حقوق بشر را به کار می‌برند و در واقع با یک زبان شناسی بسیار زیبا وارد میدان می شوند. 

وی در ادامه گفت: سامری در مسیر باطن قبضه‌ای از حق هم بر می‌دارد و در واقع حق و باطل را مخلوط می کند و اینجاست که وجود بصیرت حائز اهمیت است. 

تقوی خاطرنشان کرد: در بسیاری از فتنه‌هایی که در تاریخ اتفاق افتاده است می بینیم که فتنه‌گران مطالبی را که مورد قبول مردم نباشد بر زبان جاری نکرده‌اند. همچنین سامری‌ها همیشه سعی می‌کنند از خلاهای به وجود آمده بهره برداری کنند؛ چنانچه دیدیم که سامری در خلا رهبری در قوم بنی اسرائیل سعی کرد که وسوسه‌های خود را آغاز کند. 

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در ادامه گفت: وقتی حضرت موسی (ع) به میان قوم خود بازگشت و با افعال سامری روبرو شد هم غضبناک شد و در ادامه رو به قومش کرد و گفت: شما این طور به وعده‌تان عمل کردید. سپس حضرت موسی(ع) به سراغ برادرش که مسوولیت قوم بنی اسرائیل را داشت رفت و از اینجا می فهمیم که اگر درجامعه انحرافی به وجود آمد در ابتدا باید یقه مسوولین و نخبگان را گرفت چرا که این افراد نباید لب بر لب گذارند و سکوت کنند. 

وی افزود: حضرت موسی(ع) به هارون گفت این طور از مسوولیتی که برعهده تو گذاشته بودم پاسداری کردی؟ با توجه به این مطلب و این آیه قرآن می فهمیم که نخبگان چهره های معروف و برجسته در شرایط فتنه مسوولیت ویژه دارند و این که رهبر فرزانه انقلاب می‌فرمایند در جریان فتنه اخیر برخی از این چهره‌ها مردود شده‌اند در رابطه با همین آیه قرآن است.

تقوی خاطرنشان کرد: وقتی که صحبت حضرت موسی (ع) با هارون تمام شد حضرت موسی(ع) سراغ مجرم یعنی سامری رفتند و به او گفتند این چه کاری بود که کردی؟ و متوجه می‌شویم که نباید مجرم را رها کرد و کسی که فتنه ایجاد کرده مردم را به انحراف کشانده و از شعار استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی، نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران حمایت کرده ، هم‌چنین پشتیبان کسانی است که عصر ولایت فقیه را زیر پا می گذارند، را نباید رها کرد. در واقع باید سراغ کسانی که در جامعه انحراف به وجود می‌آورند و در راس فتنه هستند رفت. 

تقوی در ادامه گفت: بعد از این که حضرت موسی(ع) حرف‌های سامری را شنید ، سراغ ابزارهایی که سامری از آن استفاده می‌کرد رفت و دستور داد که آن مجسمه را در آتش بسوزانند. در واقع باید ابزارهای فتنه در آتش بسوزند و خاکسترش هم به دریا ریخته شود و اصلا باید با فتنه این طور برخورد کرد و ریشه فتنه را این گونه سوزاند. 

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سپس به نحوه مجازات سامری از سوی حضرت موسی(ع) پرداخت و گفت: حضرت موسی(ع) گفت که سامری باید از جامعه بیرون برود چرا که او لیاقت زندگی در جامعه ما را ندارد؛ چرا که در صفوف ملت شکاف ایجاد کرده است. از این آیه قران می‌توان این گونه فهمید که آنهایی که مردم را به طرف آمریکا و انگلیس پلید هدایت می‌کنند سامری‌های انقلاب ما هستند و باید با همین شیوه ای که قرآن می‌گوید با آنها برخورد کرد. 

وی در ادامه با تاکید دوباره بر این که سامری تنها مربوط به زمان حضرت موسی(ع) نیست اظهار کرد: در هر امت و نهضتی سامری وجود دارد؛ چنانچه که وقتی امام (ره) نهضت را شروع کردند گروهک‌های ضد انقلاب از عناوینی چون مجاهدین خلق و یا حزب خلق مسلمان استفاده کردند یا این که وقتی می‌خواستند هدیه‌ای برای ملت بیاورند بحث لیبرالیسم و دموکراسی را مطرح می‌کردند؛ یا این که گوساله کمونیسم و سوسیالیسم را به میدان آوردند. اما امام گوساله شکن با قاطعیت تمام همه این گوساله‌ها را به کمک مردم وفادار شکست و در هم ریخت. 

وی هم چنین در بخشی از سخنان خود با تاکید بر این که باید در میان خانواده‌ها امام شناسی رواج پیدا کند گفت: باید در تعلیمات آموزش و پرورش و دانشگاه مدام تعلیمات و افکار امام را زمزمه کرد و به نسل های آینده شناساند. 

تقوی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: در فتنه های اخیر دیدیم که برای این که جمعی را به خیابان ها بکشانند از واژه های زیبا استفاده کردند و به ترویج قانون ستیزی پرداختند. 

وی با بیان این که فتنه‌های داخلی معمولا توسط سامری‌ها انجام می‌گیرد گفت: سامری ها از شیوه‌های پر جاذبه استفاده می‌کنند و ما باید مراقب ماهواره‌ها و تبلیغات آنها باشیم. 

وی در ادامه با بیان این که در نظام امامت و ولایت امام و ولی فقیه محور است گفت: ملت می‌تواند با تکیه بر این محور و تبعیت از آن خودش را از فتنه‌ها حفظ کند. 

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در ادامه خاطرنشان کرد: هر کس از این انقلاب فاصله گرفت به حاشیه رفت چنانکه کسانی بودند که از امام (ره) یک دسته حکم داشتند اما این حکم ها آنها را نجات نداد. در وصیت نامه امام (ره) نیز آمده است که ایشان فرموده‌اند من در برخی از شرایط از بعضی تعریفاتی داشتم اما مردم به این تعریفات توجه نداشته باشند؛ چرا که حال فعلی افراد ملاک است. 

وی گفت: برای ما امروز ولی فقیه و رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای شاخص و معیار است.

کد خبر 43645

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ali IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۵
    0 0
    نظر که ثبت شده.از تو فیلتر رد نشده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین