وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، گفت: توجه به غنی‌سازی اوقات فراغت کمتر از غنی‌سازی اورانیوم نیست.

به گزارش ایرنا از کانون‌های مساجد، سیدمحمد حسینی که در نشست مسئولان دبیرخانه‌های استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حرکت‌های صورت گرفته در کانون‌های مساجد را نشان ایمانی راسخ و تعهدی خالص خواند و آن را نشات گرفته از حرکتی الهی دانست.

او رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور مساجد را به عنوان نخستین پایگاه اجتماعی در دین اسلام و متبرک‌ترین مکان و مقدس‌ترین پایگاه هدایت بشری عنوان کرد و گفت: نخستین اقدام پیامبر در بدو ورود به مدینه، احداث مسجد بود چون اصل و اساس و ضرورت دین مساجد می‌باشند که قیام امام زمان(عج) نیز از آنجا آغاز خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تصریح کرد: مسولان ستادهای اقامه نماز و دبیرخانه‌های کانون مساجد همچون سربازان گمنامی هستند که به موجب آخرین سفارش بینانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب در مسیر خدمت به مردم و افزایش بیشتر روحیه نماز درکشور تلاش می‌نمایند.

حسینی مسجد را نخستین پایگاه و کانون هماهنگی برای پیروزی انقلاب خواند و نقش آن را در پیروزی دفاع مقدس و حمایت‌های مردمی از مبارزات رزمندگان، بسیار مهم توصیف کرد.

او در ادامه تاثیر کلام الهی بر افکار و اذهان را شگرف دانست و مهد کودک‌های مساجد را عامل مهم اعتلای رشد معنوی کودکان در راستای آشنایی با قرآن و مباحث دینی عنوان کرد.

حسینی نگاه دولت نهم و دهم را کمک به کانون‌ها و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی مساجد دانست و گفت: اعضای کانون‌های مساجد در خط مقدم جنگ نرم هستند و برای رویارویی با دشمنان باید با جدیت تلاش کنند و دبیرخانه کانون‌های مساجد نیز باید این روحیه استکبار ستیزی را در جوانان حفظ و نسبت به پویایی و نشاط درمساجد اهتمام کنند.

بنابر این گزارش شست سه روزه مسئولان ستادی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با هدف ارائه گزارش عملکرد سال ‪ ۱۳۸۸و شاخص‌ترین برنامه‌های سه ماه آخر سال جاری به همراه برنامه ریزی برای فعالیت‌های سال آتی دبیرخانه های کانون‌های مساجد برگزار شد و مسئولان ستادی و استانی به تشریح دست آوردهای فرهنگی حوزه‌های مرتبط خود پرداختند.

کد مطلب 45502

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین