سید شمس الدین حسینی امروز در اولین نشست خبری خود از انتشار یک میلیارد یورو اوراق مشارکت ارزی از نیمه دوم اسفندماه جاری خبرداد و گفت: این اوراق برای تامین مالی اجرای طرحهای توسعه مراحل 15، 16، 17 و 18 میدان گازی پارس جنوبی منتشر می شود.
سخنگوی اقتصادی دولت با اشاره به اجازه انتشار یک میلیارد و 500 میلیون یورو اوراق مشارکت به دولت در بازارهای بین المللی، گفت: به همین منظور کارگروهی متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولینی از معاونت نظارت و راهبردی رئیس جمهوری تشکیل شد.
وی با بیان اینکه این اوراق با عاملیت بانک ملت و به صورت واحدهای یکهزار تا یکصد هزار یورویی منتشر خواهد شد، مدت اوراق مشارکت را سه ساله و سود آن را وابسته به تاریخ بازخرید متفاوت اعلام کرد و افزود: سود این اوراق در تاریخ سررسید سه ساله 8 درصد و چنانچه بازپرداخت قبل از این مدت باشد، نرخهای متفاوتی خواهد داشت.
سخنگوی اقتصادی دولت نرخ سود این اوراق را برای سررسید کمتر از یکسال 5.5 درصد، 2 تا 3 سال 7 درصد و در سررسید 3 سال 8 درصد اعلام و بیان کرد: ناشر این اوراق شرکت نفت و گاز پارس است و شرکت ملی نفت ایران بازپرداخت آن را تضمین خواهد کرد.






نظر شما