طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی به منظور تامین نظر شورای نگهبان مورد بررسی مجدد نمایندگان قرار گرفت.

ایلنا نوشت:

 مهمترین اصلاحیه نمایندگان در جریان مذاکرات امروز پیرامون این طرح در مورد کاهش دوره سربازی براساس مدرک تحصیلی بود که به منظور تامین نظر شورای نگهبان این ماده حذف شد.

این درحالی است که پیش ازاین نمایندگان مجلس مصوب کرده بودند که دوره خدمت ضرورت وظیفه برای مشمولین دارای مدرک دیپلم یا معادل آن دو ماه فوق دیپلم یا معادل آن چهار ماه کارشناسی پیوسته و ناپیوسته شش‌ماه و کارشناسی‌ارشد هشت ماه و دکترای تخصصی ده ماه کسر شود.

ایراد مهم دیگر درباره ایراد شورای نگهبان به بار مالی این طرح بود که با مذاکرات و نامه نگاری‌های لاریجانی و بروجردی با احمدی‌نژاد حل شده بود و نیاز به حذف این مواد نبود.

کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در تشریح ایرادات شورای نگهبان بر طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی اظهار داشت: شورای نگهبان از این طرح 14 ایراد گرفت که این ایرادات در دو بخش است ایرادهایی که نیاز به اصلاح عبارتی دارند و یا مغایر با برخی اصول قانون اساسی هستند و ایرادهایی که مربوط به اصل 75 قانون اساسی و بارمالی دارد که مربوط به حقوق سربازان و بحث رفاه سربازان بود که مجلس تصمیم گرفته بود حقوق سربازان را به 120- 115 هزار تومان افزایش دهد. وی تصریح کرد: شورای نگهبان افزایش حقوق سربازان را مغایر با اصل 75 قانون اساسی دانست و اعلام کرد که چنانچه دولت این بار مالی را‌پذیرفته و در قالب نامه‌های آن را بپذیرد قابل قبول است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه ادامه داد: در مورد قبول بارمالی توسط دولت نامه‌نگاری‌هایی از سوی علاء‌الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت‌ملی و رییس مجلس با رئیس‌جمهور انجام شد که دیروز آخرین نامه به دولت داده و دولت بارمالی را‌پذیرفت.

کد مطلب 47828

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۶
    0 0
    خب دیگه از اون طرح اولیه چی موند؟ همش که حذف و اصلاح شد!
  • حامد IR ۱۷:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۶
    0 0
    مردم روی قوانین و مصوبات برنامه ریزی میکنند و عوض شدن مکرر قانون ها و مصوبات باعث آشفتگی مردم میشود.در ضمن کسانی که مدرک مهندسی یا بالاتر دارند در دوسال سربازی از تخصص خود دورند و بسیار آسیب میبینند
  • بدون نام IR ۰۶:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    0 0
    مي خواستم مسئولين نظام وظيفه عمومي پاسخ بدهند قانون كسر خدمت براي افرادي كه پدرشان سربازي را در جبهه گذرانده اند تا چه زماني ضمانت اجرايي دارد. آيا شامل حال بنده كه سال 1390فارغ التحصيل مي شوم ميشود يا خير؟
  • H.B IR ۱۵:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    0 0
    بابا این دیگه چه وضعشه آخه؟ کلی برنامه ریزی میکنیم رو حرفهایی که پیش پیش میزنن و اعتماد میکنیم، موقع تصویب که میرسه همه رو نادیده میگیرن بابا به خدا دارین واسه سرنوشت جوونا تعیین تکلیف میکنین نه قبر مرده هاااااا... واقعا معنی قانون یعنی چی؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین