با حذف نحوه هزینه درآمدهای ناشی از فروش هتل‏های هما،5 هزار میلیارد از درآمدهای دولت بدون تکلیف ماند.

به گزارش خبرآنلاین، احمد توکلی طی پیشنهادی درباره یکی از مفاد لایحه بودجه 89، بر ضرورت اجرای سیاست‎های کلی اصل 44 تاکید کرد و نقض آن را غیرممکن خواند.

اشاره وی به نحوه هزینه کرد درآمدهای ناشی از فروش هتل‎های هما بود که در متن لایحه آمده بود باید این درآمدها زیر نظر معاونت برنامه ریزی رئیس جمهور، صرف تکمیل و تجهیز فرودگاه امام خمینی (ره) و تکمیل راه آهن بافق-بندعباس شود.

توکلی با بیان اینکه هتل‎های هما جزء شرکت‎های قابل واگذاری بر اساس اصل 44 هستند، اظهار داشت: در فهرست سازمان خصوصی سازی هم اسامی هتل‏های هما آمده است. پس نمی‎توان برای درآمدهای ناشی از آن، تعیین تکلیف کنیم.

با رای نمایندگان به این پیشنهاد توکلی، بخش هزینه‎ای این بند حذف شد. اما از آنجا که بخش درآمدی این بند پیش از این در بررسی مفاد درآمدی دولت در لایحه بودجه 89 به تصویب رسیده بود، با این رای نمایندگان، 50 هزار میلیارد از درآمدهای دولت که از محل فروش هتل‎های هما حاصل می‎شود، بدون هزینه باقی ماند.

این موضوع منجر به تذکر مصطفی کواکبیان و حمیدرضا فولادگر شد که معتقد بودند به این ترتیب، 500 هزار تومان از درآمدهای دولت روی هوا مانده است.

علی لاریجانی در واکنش به این تذکر دو نماینده اصلاح طلب و اصولگرا یادآورشد که این بند بار دیگر به کمیسیون تلفیق ارائه می‎شود تا به اصلاح آن بپردازد.

کد مطلب 49287

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین