سامان ارسطو، بازیگر سینما و تئاتر، در گفت​و​گو با ویژه​نامه نوروزی هفته​نامه چلچراغ، رویای خود را یافتن هویت و عمل جراحی دانست که باید تا 17 فرودین ماه 1389 انجام دهد.

به گزارش خبرآنلاین، سامان ارسطو که تا یکسال قبل با نام فرزانه ارسطو شناخته می​شد، بعد از عمل جراحی جسارت​آمیزی که امسال انجام داد، رویای 42 ساله خود را تحقق بخشید و با تغییر جنسیت،​ به جسمی دست یافت که به گفته خود سال​ها مجبور به انکار آن بود. او در فیلم​هایی چون «سربازهای جمعه»، «تیغ​زن»، «تسویه حساب» و «استشهادی برای خدا» با چهره​ای زنانه و در «آناهیتا» با چهره​ای مردانه بازی کرده است.

ارسطو در بخشی از این گفت​و​گو درباره تغییر روحیه​اش بعد از این عمل جراحی، اظهار داشت:​ «حالا کاملاً خوبم. آن وقت​ها توی چشم​هایم فقط و فقط ترس و افسردگی بود. یک پنهان کردن خودم بود. همه​اش در حال توجیه کردن خودم بودم که ببین من این نیستم که تو می​بینی...»

او در ادامه سخنانش اظهار کرد که از بچگی متوجه شده که بدنش متعلق به خودش نیست و گفت:​ «یادم می​آید پنج سالم بود. خواهرم مدام برای دخترانش و من لباس سفارش می​داد و من اصرار داشتم برایم شلوارک بخرد. یک روز یک پیراهن چین​دار صورتی برایم خرید و تنم کرد. حالم خیلی بد بود  و مدام می​گفتم اگر این لباس را درنیاوری پاره​اش می​کنم. کسی حرفم را گوش نکرد و من در آخر لباس را توی تنم پاره کردم...»

ارسطو یکبار در 24 سالگی به اصرار خانواده ازدواج کرد و بعد از یک روز زندگی با شوهر، از او جدا شد. او در این مقطع به قطعیت رسید که جنسیت او باید تغییر کند و با روانشناس و روانپزشکان نیز گفت​و​گوهایی داشته اما او جسارت عمل جراحی و تغییر جنسیت را سال​ها بعد یافته.

سامان ارسطو اظهار کرد: «من از تنهایی می​ترسیدم. هنوز هم رگه​هایی از ترس از تنهایی در من وجود دارد. من آدم نترسی هستم، آن​قدر نترس هستم، که الان نشسته​ام روبرویت و با تو حرف می​زنم. ولی آدم​ها این ترس نهفته ذاتی را دارند. من از تنهایی می​ترسم.»

او در مورد هزینه عمل جراحی و عملی که باید انجام دهد، گفت: «عمل جراحی مکملی را باید انجام می​دادم که به خاطر مشکلات مالی نتوانستم. حالا هم دکتر کهن​زاده که جراح من هستند گفتند اگر تا اردیبهشت ماه 89 این عمل را انجام ندهم،​ او دیگر مرا عمل نمی​کند. چون سنم بالا رفته و ریسک کار بالاست... برای عمل به وسایلی نیاز دارم که هزینه آن حدود 12 میلیون می​شود. عمل​های قبلی هم خیلی هزینه داشت که با لطف مهتاب کرامتی هزینه​هایم پایین آمد.»

سامان ارسطو که بعد از عمل با همسر خود هدی،​زندگی می​کند. باید عمل دوم را انجام دهد تا شناسنامه دریافت کند. او گفت:​ «آرزو دارم شناسنامه داشته باشم، جراحی کنم.  بتوانم زندگی​ام را به خودم و همسرم اثبات کنم. دعا کنید پول عمل جراحی​ام جور شود. دعا کنید...»

متن کامل این گفت​و​گو در نشریه چلچراغ منتشر شده است.

کد مطلب 49978

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    0 0
    ایکاش از این همه پول که درتئاتر برای نمایشنامه های که تعداد تماشاگران کمترازتعداد بازیگران است ودرسینما برای فیلمهای که باهزینه های زیاد که هیچ ارزش دیدن ووقت گذاشتن نداردخرج میشودیک مقدار به این هنرمند کمک میشد.جهت اطلاع آقای شاه آبادی
  • احمد IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    0 0
    کجای درد دل ایشون تکان دهنده بود!!!
  • صادق IR ۲۱:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    1 0
    تو فيلم «رئيس» ساخته آقاي كيميايي هم بازي كردندوانشاءالله كه هزينه جور ميشه و بقيه عمرشون و راحت بگذرونند.
  • شایان IR ۲۲:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    0 0
    آقای ارسطو، از هدف شما حمایت می کنم و امیدوارم به آنچه می خواهید دست پیدا کنید. تندرست و پیروز باشید.
  • ایراندوست IR ۲۳:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    0 0
    باریکلا خبر انلایت داری یواش یواش خبرگزاری درست درمون میشی با خودم عهد کرده بودم اگر این یک تیتر یک گزارش ناقص باشه دیگه به سایتتون مراجعه نکنم اما خبرتون تکمیل و جسورانه بود درود بر شما
  • بدون نام IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    0 0
    امیدوارم شجاعت ایشون برای بیان حقایق و حرف دلشون مقدمه‏ای برای گسترش خود بودن و شاید مهمتر از آن پذیرش خود بودن دیگران در جامعه‏ی ما بشود.
  • ق/چ IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    0 0
    کجای این اظهارات تکان دهنده است ؟
  • بدون نام IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    0 0
    انشاء الله که مشکل این بندهخداحل شود.
  • مهدی US ۱۱:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
    2 0
    من حاظرم هزینه ایشان را بپردازم
  • یه ترنس اف تو ام IR ۲۱:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۱/۰۶
    0 0
    جالبه به جای بالا بردن سطح اطلاعات جامعه و حل مشکل ترنسکشوالهایی که در آینده متولد می شوند از عبارت تکان دهنده استفاده میشه!!!عجب جامعه علمی و رو به پیشرفتی داریم ما! ترنسهای ایرانی در سن سی و چهل سالگی باید با همه جامعه بجنگن تا بتونن به آرامش روحی برسن ودیگران اونها رو مایه گفتی یا مضحکه قرر بدن
  • آشنا IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    0 0
    در فیلم "حکم" مسعود کیمیائی ، بسیاااااااااار زیبا بودید ... دوستتان دارم
  • امیر IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    0 0
    کاش میشد از آقای ارسطو چندتا سوال بپرسم.من شهرستان زندگی میکنم و حتی اینجا یه روانپزشک نداره که بدونه ترنس یعنی چی؟دارم دغ میکنم بخدا.کمککککککککککککککک........!!!!!!!!
  • هومن IR ۲۲:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
    0 0
    برای ایشان، آرزوی سلامتی و دست یافتن به اصل خویش دارم. مسئولینی که هنرمندان را بازیچه بیلان کاری خود می دانند، کجایند؟ پس کی کمک می کنند؟ ناگهان زود، دیر می شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین