به گزارش دویچه وله، دولت المان امسال هشتاد میلیارد یورو قرض خواهد کرد که این رقم معادل هزار یورو به ازای هر مرد و زن و کودک المانی است. ولفگانگ شویبله، وزیر دارایی المان می گوید استفاده از این بودجه برای مقابله با بحران جهانی اقتصاد ضروری است.
الکس مانز خبرنگار دویچه وله گزارش داد بخش عمده ای از نمایندگان ائتلاف حاکم در المان در پارلمان این کشور به لایحه پیش نویس بودجه سال دو هزار و ده میلادی رای مثبت دادند.
این در حالی است که میزان کسری المان در بودجه امسال به رقم بی سابقه هشتاد میلیارد یورو می رسد. ائتلاف حاکم المان می گوید برنامه های صرفه جویی در هزینه های اقتصادی را در پیش خواهد گرفت اما فعلا به جزئیات ان اشاره نکرده است. درخواست احزاب مخالف دولت المان برای اخذ مالیات از ثروتمندان این کشور نیز رد شد. وزیر دارایی المان گفت ما معتقدیم که در شرایط اقتصادی فعلی، افزایش مالیات ها بر رشد اقتصاد تاثیر منفی خواهد گذاشت.
انگلا مرکل صدر اعظم المان و گوئیدو وستروله وزیر خارجه این کشور روز یکشنبه برای گفتگو درباره نحوه کاهش کسری ها و اصلاح نظام بهداشت و درمان المان با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
جناح مخالف دولت المان به مردم این کشور درباره بدتر شدن اوضاع اقتصادی هشدار داده است. رِنات کوناست از حزب سبز المان می گوید دولت ما علاوه بر بحران اقتصادی و مالی با بحران مدیریت روبرو است.
مرکل با درخواست اعضای حزب خود برای کاهش مالیات ها در المان مخالفت کرده است. گرچه این اقدام می تواند میزان محبوبیت حزب مرکل را افزایش دهد، صدر اعظم المان معتقد است که برنامه های ریاضت اقتصادی برای جبران کاهش مالیات ها بسیار دشوار خواهد بود.
میزان کسری بودجه آلمان در بودجه مصوب سال دو هزار و ده این کشور به رقم بی سابقه ای می رسد.
کد مطلب 50366






نظر شما