داود دومیریگنجی متولد 1344 شهرستان بابل محقق برجسته جهان در ماه فوریه 2008، به عضویت انجمن فیزیک، مکانیک و برق آمریکا و اروپا در آمد که در جدیدترین آمار منتشر شده از سوی تامسون رویترز به عنوان دانشمند برتر سال 2010 انتخاب شد.
به گزارش فرارو وی گفت: در جدیدترین آمار منتشره از سوی تامسون رویترز isi تا مارس 2010 میلادی، 38 نفر از دانشمندان ایرانی در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان در رشتههای مختلف علمی قرار گرفتهاند.
این عضو هئیت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با بیان اینکه با رتبه 2هزار و 977 در رشته مهندسی به عنوان دانشمند برتر انتخاب شده است، افزود: رتبه جهانی دانشمند، نام دانشگاه، رشته دانشمندی و محل فعالیت در لیست ارائه شده است.
دومیریگنجی در سال 2009 نیز در یک گستره 10 ساله و هشت ماهه بر اساس آخرین آمار و اطلاعات شاخصهای علم در موسسه اطلاعات علمیisi جزو دانشمندان برتر معرفی شد.
داود دومیری گنجی ارائهکننده بیش از 250 مقاله در داخل و خارج کشور، عضو انجمن ریاضی ایران، عضو انجمن هیدرولیک و مهندسی ایران، دریافتکننده لوح سپاس از بزرگترین انتشارات جهان (الدیویر) دانشمند نمایه بین المللی isi دریافت کننده لوح تقدیر از رئیس جمهور و وزیر علوم به عنوان پژوهشگر برتر کشور است.



نظر شما