۰ نفر
۲۴ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۶

هم‌اکنون بیش از بیست سفارتخانه کشورمان در کشورهای دیگر، از شش ماه تا حدود هجده ماه است که سفیر نداشته و با سرپرست اداره می‌شود.

به گزارش  تابناک، به رغم تماس‌های متعدد با واحدهای مرتبط با موضوع در وزارت خارجه، هیچ یک حاضر به ارایه اطلاعات دقیق درباره تعداد و دلیل بی‌سفیر ماندن سفارتخانه‌ها نشدند.

اکنون به نظر می‌رسد، حدود بیست تا سی سفارتخانه ایران دردیگر  کشورها سفیر ندارد.این  آمار ،  آماری است که برخی از منابع نیمه رسمی مانند کارشناسان و برخی دیگر از پیگیری‌های خبرنگار ما به دست آمده است که در این فرآیند، دست‌کم بیست سفارتخانه را همه تأیید کردند.

نکته مهم به چشم خوردن نام کشورهایی مانند هلند،ایتالیا، دانمارک، سوئد و بلغارستان در این لیست است که هر یک از جهاتی دارای اهمیت خاصی برای دستگاه دیپلماسی کشورمان است. البته در گذشته نیز برای مثال، در کشور مهمی مانند ترکیه، بیش از یک سال و نیم سفارتخانه ما با سرپرست اداره می‌شد که به تازگی سفیر معرفی کردیم.

در همین حال، تعلل وزارت خارجه در معرفی سفیر، سبب شده است که شایعات بسیاری پیرامون این موضوع پدید آید که قوی‌ترین آنها، یکی اختلاف نهادریاست‌جمهوری با وزرات‌خارجه در توافق بر سر سفرای معرفی شده به رئیس‌جمهور است و دیگری این موضوع که دولت تا مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری برای تعیین سفرای یاد شده دست نگه خواهد داشت.

کد مطلب 5314

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =