به گفته وی ممکن است برای یک خانواده یک فرزند کافی باشد و برای یک خانواده چهار فرزند هم کم باشد . این را باید به عهده خانواده ها بگذاریم.
ممهمترین محور گفتوگوی این نماینده تهران با مهر را میخوانید:
* تشویق به بچه دار شدن از سوی دولت زمانی درست است که مدیریت ما در سطح عالی باشد و بتوانیم کودکان جدید را از نظر آموزش ، سلامت و غیره تأمین کنیم . اینکه روزی را خدا می رساند حرف درستی است اما خدا روزی را مستقیماً نمیرساند بلکه از طریق مدیریت دولتها و تلاش مردم میرساند .
* درباره ابعاد اقتصادی و تطبیق موضوع تشویق به بچه دار شدن نیز کارشناسان امر در کمیسیونهای مربوطه باید پاسخگو باشند.
* این فکر که یک یا دو بچه کافی است ، از غرب به ما سرایت کرده و فلسفه آن اصالت لذت و راحت طلبی است.
*در غرب یک زن در سنین 25 تا سی سالگی یک بچه به دنیا می آورد و تا آخر عمر از قید بچه آزاد است. این موضوع علاوه بر اینکه سلامتی او به خاطر تعطیل دستگاه شیردهی او به خطر می افتد ، وابستگی او به خانواده کمتر می شود و چون اختلاط و روابط با مردان بیگانه نیز آزاد است کم کم زن و شوهر ضمن داشتن یک همسر قانونی ، معشوقها و معشوقه هایی نیز پیدا می کنند و این امر موجب افزایش طلاق می شود .






نظر شما